Spirituele verbinding met je seksualiteit

Spirituele verbinding met je seksualiteit

Spirituele verbinding

Voor velen lijkt een spirituele verbinding vaak onmisbaar. Echter wanneer je een spirituele verbinding met iets of iemand ervaart, is dat een wereld van verschil. Pas dan voel je hoe onmisbaar deze verbinding eigenlijk is.

Ook met je seksualiteit. Dankzij deze spirituele verbinding krijgt de seks op zijn minst een gouden rand. En kan de seks zelfs de poort zijn naar jouw eigen goud. Het goud dat geduldig op jou ligt te wachten in je bekken.

Totdat jij dit goud met Liefde, het vuur in jezelf, aanraakt. Waardoor het vloeibaar wordt en door je gehele lichaam kan stromen. Zie dit vloeibare goud als je levensenergie. Jouw kracht. Waarmee je jouw eigen leven kan creëren.

Vanuit het gevoel dat je waardevol bent. Precies zoals je bent. Je hoeft je niet anders voor te doen en je te bewijzen. Jij bent uniek met een unieke missie. Wat niets meer of minder is dan jezelf zijn en uiten. De Liefde die je bent.

Waardoor je jouw creativiteit vanuit Liefde kan vormgeven op de manier die bij jou past. Want de spirituele verbinding met jouw seksualiteit geeft jouw leven een stevige basis. Omdat het niet op je ego gericht is.

Maar op basis van jouw ziel. Het uitgangspunt of de intentie van waaruit je leeft verandert hierdoor. De spirituele verbinding met je seksualiteit draagt ook bij aan de heling van jezelf. Het loslaten van de gehechtheden en belemmeringen van je ego.

Zodat je een spirituele verbinding met iemand anders ervaart. Omdat je jouw afhankelijkheid en behoeftigheid kunt doorzien. Waardoor Liefde de basis is van deze verbinding. Met vrijheid als gevolg. Om je zielsverlangens te volgen.

Spirituele verbinding

Want de spirituele verbinding met je seksualiteit activeert jouw verlangens, creativiteit en vreugde. Zonder deze activatie voelt je leven vaak niet echt geweldig, ook al heb je alles. Maar omdat je nog in de overleefstand staat, voelt het leeg.

Je mist iets. En je leeft nog niet echt. Want je levensenergie stroomt niet krachtig vanuit je bekken omhoog via je chakra’s. Waardoor je chakra’s nief gevoed worden met de benodigde levensenergie en niet in balans kunnen komen.

Zodra je levensenergie al jouw chakra’s voedt ga je jezelf helen. Blokkades komen los. Zodat je ook los kan komen van je ego overtuigingen die jouw leven beperken. En je vanuit je ziel ofwel de Liefde die je bent kunt gaan leven.

Gerelateerde artikelen

Monogame relatie zonder seks

Onvervulde seksuele behoeften

Levensenergie en levensvreugde

Seksuele behoeftigheid en ongezond gedrag

Tegengestelde seksuele verlangens