Verlangens volgen is liefdevol

Verlangens volgen is liefdevol

Verlangens volgen

Je verlangens volgen is niet egoïstisch. Want je verlangen zijn bedoeld om de Liefde die jij bent te delen. Deze Liefde de wereld in te brengen. Je verlangens volgen levert een bijdrage aan een liefdevollere wereld.

Verlangens volgen

Want je verlangens zijn afkomstig vanuit je ziel. En voelbaar wanneer je in verbinding bent met je eigen seksualiteit op een liefdevolle manier. Pas dan kun je jouw verlangens gaan volgen. Verlangens gaan dan ook niet over krijgen.

Maar over het uiten van de onvoorwaardelijke Liefde. Op je eigen unieke manier. Dit kan op heel veel verschillende manieren. Ook via seks. Het is een creatief proces. Los van je ego en bijbehorende gedachten en gevoelens. 

De stroom van het leven. Tegen deze stroom ingaan is jezelf tegenwerken. Waardoor de Liefde die je bent niet meer stroomt. Vaak door de angst om egoïstisch te zijn. En je denkt dat je aan allemaal regels moet voldoen.

Om Liefde te verdienen. Of je denkt dat je de Liefde kwijt kan raken. Dit is niet mogelijk. Want echte Liefde is niet afhankelijk van iets of iemand. Omdat je nog niet beseft dat jij Liefde bent. En dus onaantastbaar is.

Liefde is hierdoor vooral vrijheid. De vrijheid om jezelf te zijn. Je ziel te volgen. Je hart te openen. En je lichaam te bewonen. Zodat je een leven leeft waarin je liefdevol aanwezig bent. Zonder controledrang en vol overgave.

Aan de Liefde. Liefde is niet zweverig. Het is je diepste wezen. Je essentie. De belangrijkste verbinding die er is. De verbinding met je ware zelf. Je ziel, geest, hart en lichaam. Deze Liefde is altijd en oneindig aanwezig in jou.

Niets of niemand kan die Liefde aantasten of blokkeren. Maar je kunt wel onbewust zijn. De Liefde niet voelen, negeren of er tegen vechten. Allemaal vanuit de gedachte dat je tekort schiet en niet goed genoeg bent.

Terwijl de Liefde in jezelf wacht om vrijgelaten te worden. Zodat je een leven kunt leiden vanuit Liefde en hierdoor de Liefde verspreid in alles wat je doet en naar iedereen. Via het volgen van je verlangens. De wegwijzers van je ziel.

Gerelateerde artikelen

Geblokkeerde seksualiteit helen

Roep om Liefde via seksuele uitingen

Overleefstand seks of hartgedragen seks

Verliefdheid, drama en het ego

Levensvreugde dankzij je seksualiteit