Roep om Liefde via seksuele uitingen

Roep om Liefde via seksuele uitingen

Roep om Liefde

Je leest het steeds vaker dat vrouwen lastiggevallen worden door mannen met berichten over hun seksuele gedachten via ongevraagde opmerkingen. Deze berichten kunnen gezien worden als een roep tot Liefde.

Roep om Liefde

Hoe misplaatst, respectloos of agressief deze berichten ook zijn. Deze roep om Liefde of eigenlijk een schreeuw, een noodkreet, hoef je als vrouw absoluut niet te beantwoorden. Delete, blokkeer en rapporteer.

Niet om jezelf te beschermen. Het is tenslotte een noodroep om Liefde. Maar om de man de illusie te ontnemen dat jij hiervoor open staat. Het is een duidelijk signaal van geen interesse in hem te hebben. Een nee.

Deze mannen mogen leren op een liefdevolle manier met hun eigen seksualiteit om te gaan. Zodat ze niet meer afhankelijk en behoeftig gedrag vertonen. En niet hard hoeven te schreeuwen om de Liefde van vrouwen via seksuele uitingen.

Ook vrouwen mogen leren om in hun eigen kracht te gaan staan. Vanuit Liefde. Laat je niet emotioneel chanteren. Dus reageer vooral niet op dit soort mannen. Ook niet om het gedrag proberen te veranderen. Geef ze niets.

Weet dat deze mannen niet in staat zijn om op een liefdevolle manier met jou om kunnen gaan. Ze zijn uit verbinding met zichzelf, de Liefde en hun seksualiteit. Deze mannen hebben je niets te bieden.

Vind je het als vrouw moeilijk om dit soort mannen te negeren, kijk dan ook naar jezelf. Waar zitten jouw wonden waardoor je je emotioneel laat beïnvloeden door dit gedrag. Wat mag jij nog wat helen in jezelf?

Zowel de man als vrouw mag zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het helen van de eigen wonden. Zodat de roep om Liefde via seksuele uitingen steeds minder gaat worden. En de echte Liefde kan stromen.

Vanuit jezelf naar anderen. In alles wat je doet of zegt. Omdat Liefde de basis is. Het is wie jij in wezen bent. Elke ontkenning hiervan uit zich in een roep om Liefde. Terwijl de Liefde altijd aanwezig en oneindig aanwezig is in jezelf.

Het is tijd om je hart te openen. Om de Liefde echt te kunnen voelen. En hiernaar te leven. Zodat relaties en seksuele uitingen oprecht liefdevol zijn. Voor zowel de man als vrouw een liefdevolle verbinding.

Gerelateerde artikelen

Geen gezonde seks of geen seks

Seksuele onrust in je lichaam

Seksuele verwarring door onbewustheid

Onvervullend seksleven hoeft niet

Porno kijken is niet altijd verslavend