Onvervullend seksleven hoeft niet

Onvervullend seksleven hoeft niet

Onvervullend seksleven

Een onvervullend seksleven kan veel invloed hebben op je (liefdes)leven. Omdat je seksualiteit een wezenlijk onderdeel van het menszijn is. Waardoor een vervullend seksleven wel belangrijk is. 

Echter een vervullend seksleven is niet afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf. Het ontstaat door  de manier waarop je met je eigen seksualiteit omgaat. Of dit vanuit Liefde is of vanuit angst.

Onvervullend seksleven

Want een onvervullend seksleven is niet mogelijk wanneer je keuzes maakt die voortkomen vanuit je hart ofwel Liefde. Het resultaat van die keuzes is niet van belang. Maar het trouw zijn aan jezelf wel.

Door trouw te zijn aan jezelf zal je seksleven vervullend zijn. Omdat de vervulling van binnenuit ontstaat. Vanuit de Liefde in jezelf ervaar je heelheid en compleetheid. Wat je situatie ook is.

En wanneer je liefdevol met je eigen seksualiteit omgaat, kies je bewust voor de seks die bij je past. Net als met wie je seks hebt. Dus iemand die bij je past. Wat je seksleven natuurlijk ten goede komt. 

Zodat je seksleven niet alleen vervullend is. Maar ook nog eens geweldig. Want dankzij de Liefde kun je volledig jezelf zijn en uiten tijdens de seks. En je staat open voor je partner. Zodat het wederzijds is.

Waardoor je echte vrijheid ervaart. Net als diepe intimiteit en echte verbinding. De seks zelf voelt ook buitengewoon lekker. Want je lichaam, hart, geest en ziel zijn ontvankelijk voor genot en plezier.

Zodra je vervullende en geweldige seks hebt ervaren, neem je geen genoegen meer met onvervullende en oppervlakkige seks. Je seksleven zal daarom uit bewuste keuzes bestaan vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Vervullende seks of opvullende seks

Seksuele onrust in je lichaam

Seksuele verwarring door onbewustheid

Behoefte aan veiligheid

Seksualiteit belichamen