Seksuele verwarring door onbewustheid

Seksuele verwarring door onbewustheid

Seksuele verwarring

Wanneer je niet in staat bent om de diepere waarheid te voelen over je eigen seksualiteit, ontstaat er seksuele verwarring. Met als gevolg dat je jouw levensenergie blokkeert. Want het voelen van deze waarheid is de basis voor een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit.

Seksuele verwarring

Seksuele verwarring komt nog steeds voor vanwege je onbewustheid over wat je seksualiteit is. Je denken denkt het te weten. Maar je seksualiteit gaat over het voelen van de verbinding met jezelf, anderen en het leven. De levensenergie staat hierin centraal.

Deze onbewustheid laat je leven in de overleefstand. Aangezien je levensenergie niet optimaal kan stromen door je lichaam. En je deze levensenergie niet gebruikt om jezelf te helen en het leven te voelen. Je blijft aan de oppervlakte en gaat niet de diepte in.

Leven vanuit je denken en niet vanuit je hart of je innerlijke weten is beperkend. Waardoor je niet bewust bent van de invloed van je eigen seksualiteit op je leven. Door deze invloed te onderschatten of te overschatten ontstaan er misverstanden. Want je denken neemt het over.

Ofwel je ego die gewond is en behoefte heeft aan veiligheid. Waardoor je ego vrijheid niet snapt. En  snakt naar regels. Omdat je ego altijd bang is. Bang om iets te kort te komen. Waardoor Liefde geen kans maakt. Terwijl Liefde je natuurlijke staat van zijn is. 

En deze Liefde lost alle seksuele verwarring op. Door je ego te doorzien en je te openen voor de Liefde, herstel je de verbinding met je eigen seksualiteit. Waardoor jouw seksualiteit de kans krijgt om tot bloei te komen. En geuit kan worden op een liefdevolle manier.

Zodat de seks niet alleen geweldig en vervullend is. Maar je gehele leven verandert door alle liefdevolle verbindingen die hieruit ontstaan. Aangezien je levensenergie krachtig stroomt en gaat waar het heen geleid wordt door je ziel via jouw verlangens. Vanuit een openheid voor het leven.

Het voelen van jouw waarheid is hier een belangrijk onderdeel van. Voelen en je gevoelswereld delen zorgt voor diepe intimiteit en echte verbinding. Seks is hier uitermate geschikt voor. De ultieme samensmelting met je partner. Voorbij het ego en vanuit pure Liefde.

Gerelateerde artikelen

Vervullende seks of opvullende seks

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Seksuele waarheid is altijd persoonlijk

Verhalen doorzien om Liefde te ervaren

Bewustzijnsniveau en waarheid over seks