Bewustzijnsniveau en waarheid over seks

Bewustzijnsniveau en waarheid over seks

Bewustzijnsniveau

Elk bewustzijnsniveau heeft een eigen waarheid die matcht met de energiefrequentie. Waardoor alle waarheden naast elkaar bestaan. Maar door je bewustzijn te verhogen verandert ook jouw waarheid.

En hoe hoger je bewustzijnsniveau is hoe meer je vanuit Liefde leeft. Wanneer iemand jouw waarheid niet als waarheid heeft of de strijd aangaat met jouw waarheid komt dit door een vernauwd bewustzijn.

Bewustzijnsniveau

Zo bestaan er verschillende waarheden over seks met bijbehorende ervaringen. Wanneer je vanuit angst naar seks kijkt ervaar je een hele andere waarheid dan wanneer je vanuit Liefde kijkt.

Je bewustzijnsniveau bepaalt uiteindelijk je seksuele ervaring gebaseerd op de waarheid die daarbij matcht. Hoe meer beperkingen je ervaart hoe lager je bewustzijnsniveau is en hoe meer angst je ervaart.

De angst die je ervaart tijdens de seks kun je alleen vanuit een bewustzijnsverhoging loslaten. Zodat je meer Liefde gaat ervaren. Waardoor je de angst vanuit Liefde kunt gaan helen.

Ofwel de wond die eronder zit. Angst is een gevolg van een lager bewustzijn. Het gaat hier niet over goed of fout. Maar over de verschillende seksuele ervaringen die mogelijk zijn.

Het is niet de bedoeling dat je bang wordt voor je angst. Het voelen van angst is niet fout. Het is menselijk. De angst voor seks zit diep. Waardoor Liefde voor seks een hele uitdaging kan zijn.

Maar wanneer je steeds meer in staat bent om seks vanuit Liefde te bekijken en te ervaren, zal je de kracht van seks gaan ontdekken. Dan is seks niet zomaar seks. Maar een energetische dans.

Gerelateerde artikelen

De zevende hemel ervaren

Bewust gedragspatronen veranderen

Liefde zien als zwakte of kracht

Helingsproces in jezelf

Seksuele traumaverwerking vanuit spiritualiteit