Liefde zien als zwakte of kracht

Liefde zien als zwakte of kracht

Liefde zien

Liefde is niet alleen maar zachtheid en lief zijn. Liefde is alles. Het kan ook hard en krachtig zijn. Liefde zien als fijne emoties of plezierige gevoelens (door iets of iemand) is gebaseerd op de ego afhankelijkheid. 

Waardoor Liefde als een zwakte gezien kan worden. Liefde is echter helend. De onvoorwaardelijke Liefde die alles ziet als wat is. En niet als goed of fout. Deze helende Liefde is altijd aanwezig.

Liefde zien

Deze Liefde aanspreken in jezelf is simpel, maar niet altijd makkelijk. Zeker wanneer je nog volop vanuit je ego leeft. Want dan ben je nog afhankelijk van de Liefde van iets of iemand anders.

Terwijl je zelf Liefde bent. Waardoor je altijd toegang hebt tot deze Liefde en je alles in je leven kunt helen. Wat niet hoeft te betekenen dan je krijgt wat je denkt nodig te hebben of wilt.

Het betekent vooral dat je vrij bent. Vrij om jezelf te zijn en je ziel te volgen vanuit Liefde. Door los te laten wat niet (meer) bij je past. Als ook je emotionele pijn. En je verleden achter je te laten.

Dit maakt Liefde juist zo krachtig. Je kunt hierdoor je eigen geweldige (seks- en liefdes)leven leiden. Aangezien je zelf kan kiezen. Met als gevolg zo min mogelijk psychische en lichamelijke klachten.

En wie jouw leven niet kan waarderen, is niet in staat om op deze manier vanuit Liefde te leven. Want diegene zit nog vast in het hoofd waardoor de angst overheerst. Ze zien de Liefde niet in het leven.

Ook diegene in hun waarde laten is Liefde. Je hoeft daar niets mee te doen en je al helemaal niet door laten tegenhouden of tegen te vechten. Want Liefde is wie je bent. Dit mag je uiten op je eigen manier.

Volg je verlangens vanuit deze Liefde. Geniet van je leven. Maak plezier. Verspreid de Liefde die je bent door te leven vanuit je hart. Omarm alles wat je tegenkomt, voel dat je leeft.

En geef jezelf helemaal over aan het leven. Ervaar wat er te ervaren is. Liefde maakt het leven zoveel mooier voor iedereen. Als jij straalt van Liefde is dit helend voor iedereen in je leven.

Gerelateerde artikelen

Liefde en zielsverlangens

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Verlangens als drijfveer

Verlangens afkeuren is creatiekracht blokkeren

Liefde aanraken en gevoelens voelen