Liefde aanraken en gevoelens voelen

Liefde aanraken en gevoelens voelen

Liefde aanraken

Je trekt aan wat je uitstraalt. En je ziet wat je voelt. Voel jij Liefde in jezelf dan voel jij ook Liefde voor anderen. Zelfs als anderen niet vanuit Liefde naar jou toe handelen. Dit zal jouw Liefde aanraken. Voel jij geen Liefde in jezelf dan zal het gedrag van de ander jouw pijn aanraken.

Laat iemand jou dit gedrag zien, dan is dit een uitnodiging om jezelf te helen. Je eigen pijn. Het gedrag van de ander, wat je persoonlijk neemt, is de trigger. Maar niet waar het omgaat. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor de eigen pijn en heling ervan. Het gedrag van de ander komt niet door jou.

En gaat niet over jou. Zelfs niet een door jouw gewenst gedrag vanuit Liefde. Het gedrag van een ander is het gevolg van de verbinding die die ander met zichzelf heeft. Als mens heb je gevoelens. Hoe je met deze gevoelens omgaat bepaalt hoe jij in het leven staat en omgaat met anderen.

Liefde aanraken

Je hart sluiten voor je gevoelens zorgt ervoor dat de Liefde je ook niet kan aanraken. Je hart openen is de enige manier om je gevoelens te kunnen voelen en de Liefde in jezelf aan te raken. Zodat je de Liefde kan laten stromen in jezelf en naar anderen. Ongeacht het gedrag.

Je gevoelens maken je menselijk. De gewenste als de ongewenste. Deze dienen allemaal je ziel. Je gevoelens zijn je eigen hulpmiddelen en hiervoor is voelen belangrijk. Door te voelen voel jij je levendig. Het geeft je leven diepte en zorgt voor intimiteit. Echte verbinding vanuit Liefde met jezelf, anderen en het leven zelf.

Wanneer je een zielsmatch bent voel je een onverklaarbare aantrekkingskracht naar de ander. Die niet op afhankelijkheid en behoeftigheid gebaseerd is. Maar op basis van Liefde. De onvoorwaardelijke Liefde. Waardoor je uitgenodigd wordt om te vertrouwen op deze Liefde.

Je eigen angsten te doorzien en je wonden te helen die je tegenhouden om voor Liefde te kiezen. Uit je comfortzone te stappen. Los te laten wat geen Liefde is en jezelf te bevrijden van je kleine ikje. Zodat Liefde jouw basis wordt. En hierdoor de basis van jouw leven wordt.

Gerelateerde artikelen

Stromende Liefde in je relatie behouden

Geweldig seks- en liefdesleven

Bewust worden van Liefde en angst

Waardevol voelen heeft geen eisen nodig

Verbinding voelen dankzij je seksualiteit