Verlangens als drijfveer

Verlangens als drijfveer

Verlangens als drijfveer

Verlangens als drijfveer zijn de wegwijzers van je ziel. Zelfs verlangens over seks zijn niet zondig. Geen enkel verlangen is zondig. Want verlangens zijn jouw uitingen van Liefde. En gaan niet over het krijgen van iets. Maar wat jij te bieden en delen hebt op je eigen unieke manier.

Verlangens als drijfveer

Je verlangens helpen je om je steeds weer te uiten. Dit is jouw drijfveer om je Liefde te delen. En hierdoor blijf je in beweging en kan je levensenergie stromen. Het uiten van je Liefde ontstaat vanuit passie en plezier. Niet omdat het moet.

Door je seksualiteit te helen en te openen, kom je in verbinding met je verlangens. Want jouw seksualiteit is hier de poort naar. Wanneer je jouw verlangens gaat volgen, wat vaak een hele uitdaging is, uit je de Liefde die je bent. Dit is altijd vanuit vrijheid en creativiteit.

Wanneer je niet jouw verlangens volgt en niet de Liefde deelt die je bent uit angst, zet je jouw levensenergie vast. Want je hebt geen reden om in beweging te komen. Liefde wil stromen. Dat is de natuurlijke beweging van Liefde. Liefde heeft geen angst voor afwijzing. Het is.

De Liefde delen gaat over jezelf als onderdeel van het geheel. Liefde ervaren is vanuit een staat van zijn en ontvangen of openstaan. Liefde uiten is vanuit een staat van doen en geven of uiten. Wanneer geven niet bedoeld is om het ego te strelen.

Door jezelf te uiten, de Liefde die je bent (op je eigen unieke manier) ga je seks met een matchende partner als geweldig ervaren. Waarbij je de passie en het plezier in jezelf ervaart. Wanneer je verlangt naar echte verbinding met je partner voor een diepe intieme ervaring.

Gerelateerde artikelen

Emoties en verlangens uiten voor een beter seksleven

Volgen van je verlangens brengt je in beweging

Verlangens afkeuren is creatiekracht blokkeren

Diepste verlangen laat diepste pijn naar bovenkomen

Open gesprek over seks en je verlangens is belangrijk