Volgen van je verlangens brengt je in beweging

Volgen van je verlangens brengt je in beweging

Volgen van je verlangens

Het volgen van je verlangens, ook de seksuele, brengt je in beweging. De beweging van angst naar Liefde. En het niet volgen van je (seksuele) verlangens uit je ziel is een keuze vanuit angst. Je hebt hier niet alleen jezelf mee maar ook anderen. Je straalt immers geen Liefde meer uit.

Vanuit angst leven creëert nog meer angst en vanuit Liefde leven creëert nog meer Liefde. Jezelf opofferen, jezelf inhouden en niet je (seksuele) verlangens volgen is geen teken van Liefde. Het zijn handelingen vanuit angst. Wat anderen voelen en denken is niet jouw verantwoordelijkheid.

Volgen van je verlangens

Jouw verantwoordelijkheid is je eigen Liefde uitstralen. Door je eigen plek in te nemen en te gaan kiezen voor wat bij je past. Dit is niet egoïstisch. Alle oordelen omtrent het niet mogen volgen van je verlangens hebben niets met Liefde te maken. Voor een liefdevol leven is het volgen van je (seksuele) verlangens onmisbaar.

Je ziel wijst je de weg. En niet voor niets. Om je Liefde op deze aarde te laten schijnen op je eigen unieke manier. Wanneer je ervoor kiest jouw (seksuele) verlangens niet te volgen is dat een teken van angst. En ben je niet de Liefde aan het uitstralen die je bent. Waardoor je de angst juist in stand houdt.

Angst is de afwezigheid van Liefde. Wanneer er angst aanwezig is, is er op dat moment geen plaats voor Liefde. Waardoor je niet jouw (seksuele) verlangens gaat volgen. En dus geen Liefde uitstraalt. Angst vertaalt zich op verschillende manieren. Zoals oordelen, verwachtingen en spanningen.

Omdat je uitgaat vanuit een tekort. Een tekort aan Liefde. Want alles draait om Liefde. Je niet geliefd voelen is de oorzaak van angst. Zodra jij je geliefd gaat voelen door jezelf en het Universum zal de angst langzaam verdwijnen. En zal je de Liefde die je uitstraalt weerspiegelt zien in je (seks)leven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vonk in jezelf aanwakkeren tot een vuur

Seksuele vervreemding en een verminderde levenslust

Zin in seks accepteren dankzij een open seksualiteit

Liefde lichamelijk uiten is niet onbelangrijk

Verlangens afkeuren is creatiekracht blokkeren