Seksuele vonk in jezelf aanwakkeren tot een vuur

Seksuele vonk in jezelf aanwakkeren tot een vuur

Seksuele vonk

Alles wat je ervaart bekijk je door de ogen van angst of Liefde. En is hierdoor altijd een bevestiging van de Liefde of het gebrek eraan in jezelf. De verbinding met Liefde heb je nodig om de seksuele vonk in jezelf aan te wakkeren tot een vuur. Dit staat los van wat er zich buiten jou afspeelt. Jij bent de enige die dit kan.

Zodra je de verantwoordelijkheid hiervoor buiten jezelf neerlegt, laat je het vuur doven. Maar de seksuele vonk is nooit weg. Deze is alleen dan zo klein dat je het niet meer kunt voelen. Om deze weer te kunnen voelen is liefdevolle aandacht nodig. Zodat je de vonk kan aanwakkeren tot een groot vuur.

Seksuele vonk

De seksuele vonk is het begin. Het is een onderdeel van de Liefde in jezelf. De Liefde voor je seksualiteit. Ervaar je jouw seksualiteit niet als een zegen, maar ervaar je schaamte, dan is de kans groot dat je vuur ook niet zal branden. Want Liefde is vrijheid. De vrijheid om je te uiten. De vrijheid om je seksualiteit te omarmen en te uiten. En ervan te genieten.

Zonder deze Liefde is het een strijd. Je seksualiteit onderdrukken kost energie. Schaamte en schuldgevoelens vasthouden kost energie. Alle gedachten waardoor je niet jouw seksualiteit kunt uiten zorgen ervoor dat jouw energie niet kan stromen. En veroorzaakt energieblokkades.

Aangezien jouw seksualiteit de bron van jouw levensenergie is. Dus belangrijk is om bewust te worden hoe jij met jouw seksualiteit omgaat. Zodat je jouw seksuele vonk weer tot een vuur kunt aanwakkeren. En Liefde is de basis. Jouw seksualiteit is een onderdeel van jou.

Jouw seksualiteit verdient ook Liefde en aandacht. De seksuele verbinding met jezelf is niet minder belangrijk. Het is namelijk de poort naar plezier. Zodat je kunt genieten van het leven. Want jij bent het leven. Laat de levensenergie stromen en leef zoals jij wilt. Dat is Liefde en vrijheid.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vervreemding en een verminderde levenslust

Levenslust en passie ontstaan in je tweede chakra

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksualiteit beleven op je eigen manier vanuit vrijheid

Sacraal chakra staat voor plezier in het leven