Seksuele vervreemding en een verminderde levenslust

Seksuele vervreemding en een verminderde levenslust

Seksuele vervreemding

Seksuele vervreemding is het niet in verbinding zijn met je seksualiteit. Of op een ongezonde of zelfs schadelijke manier. De natuurlijk balans ontbreekt. Jij en jouw seksualiteit brengen jou in vervreemde en vaak ongemakkelijke seksuele situaties die niet voldoeninggevend zijn. En zelfs een strijd in jezelf veroorzaakt.

Waarin schaamte en schuldgevoelens de hoofdrol spelen. Of seks wordt gebruikt om je ego te strelen of de innerlijk pijn en leegte te vermijden. Waardoor seks niet ervaren kan worden als de magische ervaring die het zou kunnen zijn. Waarin Liefde de basis is en je hierdoor de Liefde kan delen met een ander.

Seksuele vervreemding

Vervreemd zijn van je eigen seksualiteit vermindert jouw levenslust. Want je levenslust is verbonden met je seksualiteit. Door seksbewust te zijn kan je jouw levenslust verhogen. Seksbewust zijn is er voor kiezen om jouw seksualiteit op een voor jouw passende manier te beleven.

Je leven verandert zodra je jouw seksualiteit gaat openen. Omdat je seks gaat hebben die resoneert met je ziel. Zodat je echt van seks kunt gaan genieten. Aangezien je volledig jezelf kunt zijn. En hierdoor wakker je het plezier en de levenslust in jezelf aan. De energie stroomt krachtig door je lichaam. 

Je verlangens komen tot leven en die geven jouw leven dat extra’s. Waardoor plezier meer voorop gaat staan in de keuzes die je maakt. En je meer zin krijgt in het leven. Zodat jij je leven leuker begint te vinden. Je gaat van moeten naar mogen. Hierdoor verdwijnen spanningen en verwachtingen langzaam uit je leven.

Je voelt je vrijer en blijer met jezelf. En dit straal je uit. Je gaat hierdoor andere situaties en mensen aantrekken. Die een betere match zijn. Waardoor je nog beter kunt zien en voelen wat je verlangt in het leven vanuit je ziel. Om vervolgens je leven nog meer op jezelf af te stemmen en zo de Liefde die je bent te verspreiden.

Gerelateerde artikelen

Verlangens afkeuren is creatiekracht blokkeren

Next level seks heeft meer dan alleen Liefde nodig

Fantastisch seksleven is een afspiegeling van jezelf

Slecht seksleven accepteren vanuit slachtofferschap

Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde