Slecht seksleven accepteren vanuit slachtofferschap

Slecht seksleven accepteren vanuit slachtofferschap

Slecht seksleven

Een slecht seksleven accepteren kan heel krachtig zijn. Maar niet als het vanuit slachtofferschap gebeurt. Zoals wanneer je denkt het is nu eenmaal zo omdat je er niets aan kunt veranderen. Je neemt er genoegen mee om welke reden dan ook. Vaak vanuit een gemis aan Liefde in en voor jezelf.

Want Liefde schenkt vrijheid. En vanuit slachtofferschap ben je niet vrij. Je hebt geen andere keus. Je bent afhankelijk van je partner. En dit normaal vinden zegt al genoeg over je eigenwaarde. Ofwel je eigen Liefde. Je vindt jezelf eigenlijk niet waardevol genoeg om een goed seksleven te hebben.

Slecht seksleven accepteren

Je accepteert dan een slecht seksleven vanuit slachtofferschap. Wanneer je een slecht seksleven accepteert vanuit kracht, ga je namelijk hele andere keuzes maken. Vanuit kracht kiest je bewust voor vrijheid en Liefde. Onvoorwaardelijke Liefde. En jij bent dat ook waard. Zodat je de vrijheid hebt om echt jezelf te zijn en uiten.

Vrijheid gun je iedereen vanuit Liefde. Controle van de ander over jouw gedrag ervaren omdat hij of zij de bevestiging nodig heeft van jou, maakt je leven onnodig onvrij. Liefde is echte vrijheid ervaren in alles wat je doet vanuit je hart. Je hart volgen is niet egoïstisch. Hierdoor komen synchroniciteiten tot stand.

Synchroniciteiten zorgen voor wonderen en wonderen herstellen de balans. Zodat Liefde de boventoon voert in je seksleven. Je ontmoet de juiste mensen waardoor je geïnspireerd raakt of de mogelijkheid ontstaat om de Liefde te delen met elkaar. Zodat de Liefde kan blijven stromen en je Liefde blijft uitstralen. En niet alleen tijdens de seks.

Het draait om het uiten van Liefde. Zodra dit niet kan, zit je gevangen, vaak door angst. Terwijl Liefde een zoveel mooier (seks)leven creëert. Waarin je elkaar inspireert en de vrijheid geeft om de Liefde te volgen. Waar het jezelf of de ander ook naar toe mag leiden om zo nog meer Liefde te creëren. Want Liefde is altijd meer dan de som der delen.

Gerelateerde artikelen

Slechte seks ontstaat door een gebrek aan zelfliefde

Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze

Seksuele gevoelens negeren is ongezond

Seksuele manipulatie in je relatie herkennen

Seksualiteit negeren is tegen je eigen natuur ingaan