Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze

Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze

Gezonde seksualiteit

Bij een gezonde seksualiteit is er geen sprake van behoeftig, vermijdend of angstig seksueel gedrag. Waardoor je plezier en genot aan seks beleeft op een natuurlijke en liefdevolle wijze. Zonder dwang, manipulatie of schaamte. Want je seksualiteit is een bewust onderdeel in je leven waarin je steeds weer kiest vanuit en voor Liefde.

Gezonde seksualiteit

Geen opoffering van jezelf, gevoelens van afwijzing of schuld. Puur vanuit de seksuele verbinding met jezelf. Een verbinding met je lichaam, hart, geest en ziel. Want niets staat los van elkaar. Je seksualiteit is een wezenlijk onderdeel van jouw menszijn. Een gezonde seksualiteit is daarom belangrijk. En mag dan ook geuit worden.

Ervaar je dit niet dan ervaar je dat je jouw seksualiteit afgescheiden hebt van jezelf. Waardoor je ook een leegte of eenzaamheid in jezelf ervaart. Zodra je begint te luisteren naar je lichaam, hart, geest en ziel weet je waar je seksueel naar verlangt en wat je nodig hebt. Wat je nodig hebt geef je jezelf. Zonder oordeel.

Liefde

Zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als op zielsniveau met betrekking tot je seksualiteit. Zodat jij je seksueel heel en compleet voelt. En je een ander hiervoor niet nodig hebt. Waardoor je een ander vrij kan laten om zichzelf te zijn en te uiten. En niet aan jouw behoeften hoeft te voldoen.

Want alleen wanneer je in verbinding met jezelf bent, kun je ook echt verbinding met een ander maken. Met Liefde als basis. En vanuit deze staat van zijn, kun je jouw seksuele verlangens voelen, toestaan en volgen. Deze verlangens zijn een genot voor je lichaam, hart, geest en ziel.

De energie stroomt door je lichaam. Je hart staat open, je geest is rustig en je ziel straalt het licht dat je bent tijdens de seks. Er ontstaat op een natuurlijke wijze overgave aan deze Liefde. Je wordt gestuurd door de Liefde. Hierdoor kan de Liefde stromen in jezelf en tussen jou en een ander.

Op manieren die je niet van te voren heb kunnen bedenken. Je wordt volledig opgeslokt door het moment. Je zintuigen staan op scherp. Het overtreft al je verwachtingen van wat er mogelijk is. Je ervaart hierdoir jezelf op zo’n natuurlijke wijze. De eenheid in jezelf. De pure Liefde die jij bent.

Gerelateerde artikelen

Seksuele gevoelens negeren is ongezond

Helende seks is de meest natuurlijke seks

Liefde is seks en seks is Liefde (of het gebrek eraan)

Seksuele begeerte is geen zonde, maar gezond

Seksuele dans is ego overstijgend op een liefdevolle manier