Seksuele begeerte is geen zonde, maar gezond

Seksuele begeerte is geen zonde, maar gezond

Seksuele begeerte

Seksuele begeerte is een teken van een gezonde verbinding met lichaam, hart, geest en ziel. Zodra hier geen sprake van is, zal de seks passieloos zijn. Saai, routinematig en vooral zonder het laten stromen van de seksuele Liefde.

Seksuele begeerte

De vrouwelijke energie in jezelf zorgt ervoor dat je seksueel begeerd wil worden door je partner. Je wilt dat je partner jou wil. Niet omdat je mooi, lief of lekker bent. Want dit voelt te oppervlakkig, maar belangrijk als je geen eigenwaarde hebt.

Zodat je de bevestiging hiervoor zoekt. Je wilt dat je partner je ook seksueel wil. Puur omdat je bent wie je bent. Je diepste zelf, jouw essentie. Zodat de verbinding vanuit pure Liefde is. Je verlangt ernaar om jezelf helemaal over te geven.

Aan je partner, de passie en heel jouw verlangen. Zodra je jezelf niet volledig kan overgeven, ervaar je geen echte intimiteit. En de mannelijke energie in jezelf zorgt er (onbewust) voor dat je jouw partner seksueel wil begeren.

Je wilt je partner verwennen, verrassen en laten genieten van jezelf. Je energie, je stem en heel jouw lichaam. En je verlangt ernaar om jezelf volledig aan je partner te geven. Zodra jij je moet inhouden, ervaar je geen echte verbinding.

De mannelijke energie staat voor geven en de vrouwelijke voor ontvangen. Dit is de natuurlijke polariteit. Deze polaire aantrekkingskracht is essentieel als je geen saai seksleven wilt hebben.

Echter de ontkenning van de vrouwelijke of de mannelijke energie in jezelf zorgt hier juist wel voor. Want zoals vaak zorgt angst ervoor dat deze polaire aantrekkingskracht ontkracht wordt.

De vrouwelijke energie is ondergeschikt aan de mannelijke. Waardoor misbruik en macht op de loer ligt. En je geliefd voelen moeilijk is. De mannelijke energie is overheersend. Hiermee kan alles worden verwoest.

Deze energie kan ook gebruikt worden om alles te laten bloeien. En de vrouwelijke energie heeft dezelfde kracht. Dit kan alles verwoesten of laten bloeien. Alleen op een andere manier. Zodat je elkaar niet in de greep houdt van angst.

Maar elkaar leert te vertrouwen vanuit Liefde. En de mannelijke als vrouwelijke energie in jezelf te omarmen en in balans te brengen. Zodat de Liefde de basis is tijdens de seks en in je relatie.

Gerelateerde artikelen

Seksuele essentie vormt de basis

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Orgasme faken heeft geen enkel nut

Seksuele lichamelijke behoefte is biologisch bepaald

Sacraal chakra staat voor plezier in het leven