Next level seks heeft meer dan alleen Liefde nodig

Next level seks heeft meer dan alleen Liefde nodig

Next level seks

Next level seks bestaat uit Liefde en aantrekkingskracht. De ziel speelt hierin een grote rol. Waardoor je naar elkaar verlangt en jezelf durft bloot te geven. Het gaat voorbij het hoofd. Het ego dat altijd op zoek is naar bevestiging en het krijgen van iets van de ander.

Seks zien als een paar (perfecte) handelingen om tot een bepaald resultaat te komen mist de essentie van Liefde. Liefde is wie je bent. Liefde is niet zeldzaam of speciaal, tenzij je dit buiten jezelf zoekt. Het komt van binnenuit. Want het is in iedereen aanwezig. Maar niet voldoende voor next level seks.

Next level seks

Aantrekkingskracht is net zo belangrijk. Seks alleen op basis van Liefde mist de chemie. De match tussen elkaar op basis van elkaars energie. Waardoor je bij elkaar wilt zijn en dezelfde seksuele verlangens hebt. De aantrekking is er om verbinding te maken met de ander. Puur omdat het een natuurlijke reactie is van de ziel om jezelf te uiten.

Zonder iets van de ander te willen. Zodat je echt samen kunt en wilt zijn. Vanuit je ziel. De ziel verlangt alleen maar naar uiting van het zelf. Het vervangt de leegte van het ego. Door je ziel er bewust bij te betrekken is seks niet een puur op handelingen gebaseerde actie. Waarin er geen sprake is van een echte verbinding tussen elkaar.

Hoe perfect de handelingen ook mogen zijn. Next level seks gaat niet om de techniek. Het gaat om de echtheid en puurheid van de verbinding. Waarin je volledig jezelf kan zijn en de ander volledig zichzelf kan zijn. Omdat je hetzelfde verlangt. In deze verbinding stroomt de energie in jezelf en tussen elkaar. Waardoor er diepgang mogelijk is. Maskers zijn niet meer nodig.

Want de diepte in jezelf is de diepte die je in een ander kunt zien. En deze diepte is de weg naar vrijheid. Waardoor je geen schaamte of schuldgevoelens over je seksuele verlangens ervaart. Maar deze juist kunt volgen. Verlangens zijn de wegwijzers van je ziel. En brengen je terug naar je ware zelf. Om je ware zelf vervolgens te uiten en delen met een ander op een manier die bij je past.

Gerelateerde artikelen

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Liefde ervaren tijdens de seks begint met het kunnen ontvangen

Seksuele vrijheid in jezelf ervaren

Fantastisch seksleven is een afspiegeling van jezelf

Slecht seksleven accepteren vanuit slachtofferschap