Fantastisch seksleven is een afspiegeling van jezelf

Fantastisch seksleven is een afspiegeling van jezelf

Fantastisch seksleven

Een fantastisch seksleven is niet afhankelijk van hoe vaak je seks hebt of wat voor seks je hebt. Het gaat er om dat je seks hebt die bij je past. En niet iedereen is een match. Liefde is je natuurlijke staat van zijn. En is niet afhankelijk van wat een ander doet of zegt.

Aantrekkingskracht is op basis van de energie van de ziel. Zodra je seks hebt die een afspiegeling is van jezelf zal je voldoening ervaren. Omdat je volledig jezelf kunt zijn en laten zien. De energie kan optimaal stromen. Je hoeft je niet anders voor te doen of jezelf in te houden.

Dit geeft vrijheid en automatisch voldoening. Het ontstaat van binnenuit. Het is een keuze voor vrijheid. Van jezelf en anderen. Geen afhankelijkheid en behoeftigheid meer. Liefde is de basis. Niet het resultaat van iets. Jij bent Liefde en hiervoor hoef je alleen maar jezelf te zijn.

Ofwel in verbinding met jezelf zijn. Je gedachten en emoties niet meer negeren. Maar omarmen zonder identificatie ermee. Een gedachte kan je blij maken of verdrietig maken. Maar daadwerkelijk Liefde voelen gaat voorbij aan alle gedachten en emoties.

Het is een diep gevoel wat altijd beschikbaar is. Waardoor jij jouw hart kan volgen voor een fantastisch seksleven. Je kunt dan puur jezelf zijn en jezelf tot uiting brengen. En je verlangens wijzen je de weg naar wat bij jou past.

Fantastisch seksleven

Door jezelf een fantastisch seksleven te gunnen geef je jezelf toegang tot jouw levenskracht. De seksuele energie is jouw levensenergie. De basis voor niet alleen een fantastisch seksleven. Maar de basis voor een fantastisch leven.

Gerelateerde artikelen

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Geweldige seks is meer dan het puur lichamelijke

Sekspartner kiezen vanuit overvloed

Seksuele basis kwijt zijn zorgt voor afstand

Seksleven creëren wat bij je past