Seksuele basis kwijt zijn zorgt voor afstand

Seksuele basis kwijt zijn zorgt voor afstand

Seksuele basis

Wanneer je jouw seksuele basis kwijt bent is het extra lastig om echt verbinding te maken. Zelfs als dit geen seksuele verbinding is. De seksuele verbinding met jezelf is de basis voor elke andere verbinding of relatie. Want je seksualiteit is de poort tot al je verlangens en je eigenwaarde. Waardoor aantrekkingskracht tussen elkaar voelbaar is.

Je verlangens vertellen je wie wel of niet in je leven past. Je voelt de aantrekkingskracht en wilt gewoon bij elkaar zijn. Er is geen reden nodig. Want deze aantrekkingskracht is gebaseerd op Liefde. En Liefde heeft niets van een ander nodig. Het is er gewoon. Om te delen met anderen. Op welke manier dan ook.

Seksuele basis

Zodra je een stevige seksuele basis hebt ontwikkeld in jezelf ben je niet meer afhankelijk van je ego behoeften. Maar is Liefde en aantrekkingskracht de basis van elke verbinding of relatie. De aantrekkingskracht heeft als doel om je te leiden naar de puzzelstukjes van jezelf op je pad van Liefde. Om jezelf beter te leren kennen.

Of eigenlijk jezelf te herkennen. De Liefde die je bent. Je ziet jezelf terug in de ander, zowel de Liefde als de pijn in jezelf. En de pijn ofwel wanneer je jouw hart sluit is een teken om je hart weer of verder te openen. Door eerst de verbinding met jezelf te herstellen. Zodat je weer een stevige basis in jezelf hebt. Vanuit je seksualiteit.

Zonder deze basis weet je niet wie in je leven past. En maak je eerder keuzes op wat je denkt dat je wilt. Wat altijd gebaseerd is op je verleden. Een logische keuze volgens je verstand. Echter aantrekkingskracht ontstaat niet vanuit logica. Het ontstaat door je seksueel open te stellen.

Zodat jij jouw verlangens kunt voelen. Je verlangens die zorgen voor magische verbindingen of relaties. Waarin jij vrij bent om jezelf te laten zien. Wie jij echt bent. Niet wie je denkt te zijn. Daarin zit vaak een groot verschil en zorgt voor afstand. Dit beeld van jezelf loslaten is nodig om je verlangens te kunnen volgen.

Gerelateerde artikelen

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksuele eigenwaarde vergroten is een krachtige basis