Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse

Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse

Seksuele liefdesverbinding

De hemel op aarde ervaren tijdens de seks is helend op zowel lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. Dankzij de seksuele liefdesverbinding tussen elkaar. Je aardse lichaam is het huis of de tempel van je ziel. Via je lichaam ervaar je genot en plezier. Maar ook pijn en verdriet. Je lichaam heb je hier op aarde nodig, maar kan niet zonder ziel bestaan.

Je ziel heeft echter geen lichaam nodig om te kunnen bestaan. Je ziel is pure Liefde. En kan overal aanwezig zijn. Zodra je ziel in je lichaam komt ben je verbonden met het spirituele of het onzichtbare. Dit is een ontzettend belangrijk onderdeel van wie jij bent. Je bent namelijk een spiritueel wezen in een menselijk lichaam. Ofwel Liefde.

Seksuele liefdesverbinding

Zodat er een seksuele liefdesverbinding kan ontstaan. Want je lichaam verbindt het aardse met je ziel het spirituele. Zonder het spirituele bestaat er geen hemel op aarde. Seks vanuit je ziel als basis om je lichaam volledig te kunnen openen voor de Liefde zorgt voor een hemelse ervaring. Je ervaart dan niet alleen je lichaam. Maar je smelt helemaal samen met je ziel.

Alles mag er zijn. Je fysieke sensaties, je emoties en gedachten. Want zodra je jouw ziel volgt en je jouw identificatie met alles of je ego loslaat, kan de Liefde die je bent stromen. Want niets blokkeert meer de Liefde. Je kunt van het ene op het andere moment in deze natuurlijke staat van Liefde zijn door overgave aan je ziel.

Je ziel wijst je de weg. Met als doel Liefde te delen. De Liefde die jij bent. En tijdens de seks kan alles meedoen. Zowel je lichaam om het aardse te kunnen ervaren als je ziel om het hemelse te kunnen ervaren. Zodat je de hemel op aarde ervaart. De seksuele liefdesverbinding tussen elkaar brengt alles samen tot één.

Wanneer je in verbinding met je ziel bent en met je lichaam ervaar je je heel en compleet. Zodat je vrij kunt zijn om jezelf te zijn. Tijdens de seks, maar ook in de rest van je leven. Want niets staat los van elkaar. Ervaar je de hemel op aarde tijdens de seks dan kun je dit ook ervaren als je geen seks hebt. Omdat je jouw seksuele energie voor alles in je leven kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Seksuele connectie gaat eigenlijk niet over seks

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel