Seksuele connectie gaat eigenlijk niet over seks

Seksuele connectie gaat eigenlijk niet over seks

Seksuele connectie

Seks is kracht. De seksuele connectie is zo sterk, zodat jij (nog meer) in je kracht gaat staan. Je stroomt over van verlangen naar elkaar. Het is niet meer te negeren.

En het ontwaakt ook het verlangen om zichtbaar te zijn in de wereld. Te doen waar je hiervoor bent. Door je Liefde te delen op de manier die bij jou past. Je opent jezelf door en voor de kracht van seks.

Hierdoor stroomt de seksuele energie door je lichaam, je hart en geest. Je opent jezelf voor jezelf en komt jezelf tegen. Je voelt precies waar jij jezelf nog tegenhoudt. Waar jij nog niet vanuit Liefde naar jezelf kijkt.

Want je ziet waar jij nog niet voor Liefde hebt gekozen in je leven. Deze kracht is transformerend. Het zet je leven op de kop. Je begint te voelen wat Liefde echt is of het verdiept je gevoel van Liefde.

Seksuele connectie

De seksuele connectie gaat in eerste instantie om deze liefdevolle verbinding tussen elkaar. Zodat de Liefde kan stromen. Van ziel tot ziel. Daarom wil je bij elkaar zijn en ook zo dicht mogelijk.

Er is een sterk verlangen om met de ander samen te smelten. Via het lichaam. Maar ook via het hart en de geest. Energetisch gezien. Want Liefde is pure energie.

Deze Liefde is wie je bent en zorgt ervoor dat je ook volledig open kunt staan voor de ander. Zonder jezelf te verliezen. En dat je jezelf volledig kunt laten zien. Zonder jezelf klein te houden.

Anders kan de Liefde niet stromen. Waardoor de zielen energetisch niet kunnen samensmelten. Om te kunnen samensmelten is het nodig om los te breken en echt vrij te zijn. Geen beperkingen meer.

Het samensmelten gaat voorbij het ego. Het dient het grotere geheel. Want hierdoor ga je meer Liefde uitstralen. Deze Liefde inhouden om wat voor reden dan ook dient niet het grotere geheel.

Liefde heelt en is wat de aarde nodig heeft. Jij bent hier met een reden op aarde. Maar om deze rol van je ziel daadwerkelijk te vervullen, moet je wel in verbinding met je ziel zijn en ernaar luisteren.

De verbinding met jouw levenskracht zorgt voor de verbinding met jouw ziel. En seks is hier een geweldige manier voor. Het is het toestaan om je ziel vrij te laten op een menselijke manier.

Je geniet hierdoor van je menszijn. En je hebt hier niets anders voor nodig dan jezelf en iemand met wie je een seksuele connectie op basis van de ziel mee ervaart.

Gerelateerde artikelen

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Intieme seks begint met jezelf durven open te stellen

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde