Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Seks en aantrekkingskracht

Seks is zoveel meer dan wat het ego kan begrijpen en dus onder woorden gebracht kan worden. Je moet het zelf ervaren. De enorme verbinding, het bijbehorende gevoel en de helende aspecten. Zonder seks mist de relatie met jezelf en de relatie met een ander de diepgang. De eenheid die voorbij het ego gaat. Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde.

Het ego wil altijd iets van een ander. De ziel niet. Die wil alleen Liefde zijn en uitstralen. En wanneer er sprake is van deze Liefde, zal er ook aantrekkingskracht zijn op basis van de ziel. Indien er geen aantrekkingskracht is, is de kans groot dat er sprake is van ego behoeftigheid en dus niet van Liefde.

Omdat wanneer je toegang tot de Liefde in jezelf hebt, neem je geen genoegen met minder. Je kiest dan vanuit Liefde. Dus zoek je die Liefde niet buiten jezelf door te kiezen voor iemand die geen match is. Vanuit de angst niet goed genoeg te zijn en de leegte in jezelf. Je kiest dan voor iemand die bij je past. Echt een match is.

Seks en aantrekkingskracht

Die match zorgt voor de aantrekkingskracht tussen elkaar. Aantrekkingskracht is super belangrijk in een relatie. Dit gaat niet om het uiterlijk of ego behoeften. Maar om de energie van de ander. Die energie zorgt ervoor dat je bij elkaar wil zijn en seks wil vanuit Liefde. Want je hebt niets van de ander nodig.

Wat je nodig hebt geef je allemaal aan jezelf wanneer je in verbinding bent met de Liefde. Seks heeft dan geen ander doel dan je Liefde te willen delen. Door jezelf te laten zien en te uiten tijdens de seks. Plezier maken en genot hierdoor ervaren. Een gezonde seksualiteit is hiervoor echter wel noodzakelijk.

Je seksualiteit is de poort naar genot en plezier. Zonder genot en plezier kun je geen hemels leven hier op aarde creëren. Je gaat van overleven naar echt leven. Zodat de meest intieme verbinding mogelijk is. In eerste instantie met jezelf en vervolgens met een ander. Je lichaam, hart, geest en ziel zijn dan in één lijn met Liefde.

Vanuit vertrouwen en overgave waardoor je volledig jezelf kunt zijn, laten gaan en openstaat voor de ander. Zodat de Liefde optimaal kan stromen tussen elkaar. Niets houdt de Liefde nog tegen. En je aardse lichaam de goddelijkheid van je eigen ziel en elkaars ziel kan ervaren.

Gerelateerde artikelen

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksuele dans is ego overstijgend op een liefdevolle manier

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match

Sacraal chakra staat voor plezier in het leven

Seksueel respect is onmogelijk vanuit het ego