Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksuele match

Een seksuele match is niet gebaseerd op je ego, maar is op basis van je ziel. En om dit te kunnen ervaren, moet je in verbinding zijn met je hart en je seksualiteit. Zodat je ook echt kunt kiezen door te voelen. En hiervoor moet je eerst jezelf kunnen voelen. Zodat je niet vanuit je hoofd gaat beredeneren. Omdat dit vanuit je ego is. Waardoor je vaak iemand kiest die niet echt bij je past.

Zelfs als het het tegenovergestelde lijkt. Want vanuit je ego ben je op zoek naar bevestiging van de ander dat je goed genoeg bent. Maar die bevestiging kan iedereen jou geven, ook al past iemand helemaal niet bij jou. Door gefixeerd te zijn op de bevestiging die je krijgt, kun je niet meer echt voelen. Je raakt dan “verslaafd” aan de (seksuele) aandacht van de ander.

Seksuele match

Maar juist door echt te gaan voelen, heb je de aandacht van een ander niet nodig om te weten of iemand een seksuele match is. Seksuele aantrekkingskracht is altijd voelbaar als je in verbinding met jezelf bent. Iedereen straalt een bepaalde energie uit. Hier heb je geen woorden voor nodig. Want zodra je een zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt, kun je aan de energie voelen of iemand een seksuele match is.

En dit is noodzakelijk als je niet meer vanuit angst seks wilt hebben, maar vanuit Liefde. En dus nee kunt zeggen tegen iedereen die geen seksuele match is. Waardoor je juist ja zegt tegen jezelf. Je kunt hierdoor bewust voor iemand kiezen die seksueel hetzelfde wil. Zodat je dit samen kunt ervaren. Vanuit volledige vrijwilligheid. Je kunt jezelf zijn en jezelf uiten, zodat de Liefde kan stromen.

Dit is mogelijk is wanneer je kiest vanuit de Liefde voor jezelf. Het gaat om seksueel hetzelfde willen. De reden van seks met elkaar. Dus wat er ervaren wil worden. Zoals passie, vrijheid, Liefde, genot, plezier via de ander als spiegel van jezelf. Dus de energie. Want daar gaat het om. Het gaat niet om de details van de manier waarop de seks moet zijn. Omdat dit weer vanuit het ego is.

Je ziel volgt het pad van de Liefde. En hierdoor kan je elkaar enorm triggeren. Met als doel om van elkaar te leren en inzicht te krijgen in je eigen seksualiteit. Alleen je ego wil juist van deze vaak pijnlijke triggers wegrennen. Maar voor je ziel zijn het de wegwijzers naar jezelf, naar Liefde. Zodat je jezelf gaat helen. Daarom is de seksuele aantrekkingskracht zo sterk. Dit is dus niet oppervlakkig.

Ontkennen of er tegen vechten heeft geen zin. Omdat je bepaalde lessen moet leren. In de vorm van loslaten wat geen Liefde is. Je wordt uitgedaagd om naar jezelf te kijken en voor Liefde te kiezen. Liefde is niet het pad waarin je voornamelijk positief bevestigd wordt door de ander. Het gaat er juist om alle donkere en verscholen delen van jezelf in het licht te zetten.

Gerelateerde artikelen

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig