Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Liefde delen

De Liefde delen kun je op 4 verschillende niveau’s. Namelijk het fysieke, emotionele, mentale als spirituele. En zodra je deze 4 samenvoegt tijdens de seks ontstaat er de meest intieme verbinding die mogelijk is.

Waardoor seks de krachtigste manier is om je Liefde te delen, de Liefde die jij bent. Je kunt dan volledig samensmelten in het moment. Zonder delen van jezelf te negeren. Tenminste als je geen seksuele blokkades in je lichaam hebt.

De Liefde delen

Op het fysieke niveau de Liefde delen kan door elkaar aan te raken. Echter alleen tijdens de seks kan je volledige lichaam meedoen. Je hoeft geen enkel lichaamdeel over te slaan of je voor een lichaamdeel te schamen.

Zodat de Liefde dan door elk deel in je lichaam kan stromen waardoor je de Liefde die je bent maximaal via je lichaam kan delen. Het stroomt vanuit elk deel van je lichaam naar elk ander deel van het lichaam van de ander.

Op het emotionele niveau kan dit door het uiten van je emoties via woorden, geluiden, lichaamsbewegingen of gezichtsuitdrukkingen. Maar emoties kun je ook delen zonder deze te uiten.

Want tijdens de seks deel je deze automatisch via je energie. Belangrijk is om de emoties van de ander ook bij de ander te laten. Dus zonder schaamte of je schuldig voelen over de emoties van de ander.

Op het mentale niveau de Liefde delen kan door te praten over je gedachten. Deze gedachten bepalen jouw seksbeleving en zorgen ervoor of jij in staat bent om je seksuele verlangens te volgen.

Deze verlangens communiceren tijdens de seks is belangrijk om te weten of je (nog) hetzelfde wilt. Luisteren naar de verlangens van de ander zonder je verplicht te voelen deze te vervullen hoort hier ook bij.

Op het spirituele niveau kan dit door je ziel te verbinden met de ziel van de ander. Je ervaart dan alleen nog maar de pure Liefde tussen elkaar. Er is geen sprake meer van het ego.

Waardoor je volledig samen kunt smelten. Alles wordt één. Je lichaam, hart, geest en ziel met die van de ander. Het niet kunnen delen van je lichaam, emoties en gedachten tijdens de seks kan vanuit angst zijn.

Waardoor er geen sprake is van Liefde, de Liefde kan dan namelijk niet stromen. Waardoor je jezelf  moeilijk kunt uiten en de ander niet echt kunt ontvangen. Het delen van jezelf vanuit Liefde is net zo belangrijk als het liefdevol kunnen ontvangen van het lichaam.

En de emoties en gedachten van de ander. En dit is mogelijk door niets persoonlijk te nemen van de ander, want dat gaat niet over jou. Maar puur over de ander.

Gerelateerde artikelen

Gelukkig seks- en liefdesleven

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks

Seksueel jezelf zijn en uiten kan confronterend en beangstigend zijn

Mind-blowing seks vergt moed om open en eerlijk te kunnen zijn

Bekkenbodem en seksualiteit en de kracht van de aarde