Bekkenbodem en seksualiteit en de kracht van de aarde

Bekkenbodem en seksualiteit en de kracht van de aarde

Bekkenbodem en seksualiteit

Je bekkenbodem ontspannen is belangrijk. Want je bekkenbodem en seksualiteit staan niet los van elkaar. Wanneer je bekkenbodem en dus ook je seksualiteit op slot zit, kan je moeilijker verbinding maken met de kracht van de aarde.

En is aarden niet goed mogelijk. Je mist hierdoor het contact met je lichaam. Zodat je ook moeite kunt hebben met je bestaansrecht en eigenwaarde. Het aarden van je lichaam zorgt ervoor dat je stevig met beide benen op de grond staat.

En hierdoor ontstaat jouw verbinding met de aarde. Zodat je jouw fysieke lichaam bewust kunt gaan ervaren via je zintuigen. Dus het zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Zodat je de kracht van de aarde in je lichaam kan voelen.

Bekkenbodem en seksualiteit

Waardoor jouw eigenwaarde en bestaansrecht een stevig basis wordt in je lichaam. In je bekkenbodem. Waar ook je seksualiteit mee verbonden is. Je bekkenbodem is namelijk je krachtbron. De bron van jouw levensenergie.

Door je seksualiteit te omarmen waardoor je bekkenbodem ontspant en de energie hier kan stromen, kom je bij je bestaansrecht en eigenwaarde. Alle opgeslagen trauma’s rondom je bestaansrecht en eigenwaarde zitten in je bekkenbodem opgeslagen.

Seks om een andere reden dan de Liefde willen delen komt voort uit deze opgeslagen trauma’s. Een gebrek aan eigenwaarde. En een tekort aan bestaansrecht van jezelf ervaren.

Waardoor je niet je plek inneemt en genoegen neemt met minder. Want je kunt niet ontvangen wat het leven je allemaal te bieden heeft. De overvloed van het leven.

De kracht van de aarde zorgt voor overvloed voor iedereen. Er bestaat geen tekort. Wel een gebrek aan een eerlijke verdeling van deze overvloed.

Door oude overtuigingen die het bestaansrecht en de eigenwaarde aantasten. Waardoor je in de overleefstand komt. Met als gevolg de spanning in je bekkenbodem. Want in de overleefstand kun je niet ontspannen.

Je bent in gevecht. Een gevecht met jezelf welke vaak via anderen wordt uitgevochten. Dit kan voorkomen worden door je bestaansrecht en eigenwaarde te herstellen.

Je bent hier met een reden. En je bent goed zoals je bent. Uniek op je eigen manier. Zodat jij je bijdrage kan leveren aan de aarde op een manier die bij je past.

Gerelateerde artikelen

Seksuele eigenwaarde vergroten is een krachtige basis

Seksueel zelfvertrouwen zorgt voor het vertrouwen in een ander

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Slechte seks ontstaat door een gebrek aan zelfliefde

Seksuele weerbaarheid versterken is noodzaklijk