Ontspannen bekken en geslacht

Ontspannen bekken en geslacht

Ontspannen bekken en geslacht

Een ontspannen bekken en geslacht, waardoor jouw seksuele energie vrij stroomt, geeft stabiliteit. Zowel lichamelijke, emotionele, mentale als spirituele. Het is een stevige basis om echt aanwezig te zijn.

Door deze stabiliteit ben je veerkrachtig genoeg om, alles in jezelf, te voelen. Vanuit ontspannenheid. En is de basis van hoe jij in het leven staat en hoe jij jouw leven ervaart. Als hoe jij hiermee omgaat.

Ontspannen bekken en geslacht

Je thuisvoelen in je bekken en geslacht, door je seksuele energie te voelen als een wezenlijk deel van jezelf, opent je voor het leven. Want jouw seksuele energie ofwel levensenergie is verbonden met alles.

Wanneer dit niet kan stromen vanuit je bekken en geslacht, voel je je niet verbonden met jezelf, anderen en het leven. Je seksualiteit is hierdoor niet onbelangrijk. En is veel meer dan het hebben van seks.

Seks is gewoon een natuurlijk gevolg van een ontspannen bekken en geslacht waardoor de Liefde geuit kan worden die je bent. Maar seks kan ook vanuit een gespannen bekken en geslacht zijn.

Echter je seksualiteit klein houden is niet natuurlijk. Wanneer je dit probeert, zul je dit merken aan je lichaam. Als ook aan je emoties. En zelfs aan je gedachten omdat jouw levensenergie geblokkeerd wordt.

Want alles in jou is verbonden met elkaar. Je seksualiteit is een essentieel onderdeel van je menszijn. Niet zomaar iets. Wanneer je seksuele energie niet krachtig kan stromen is intimiteit en verbinding ervaren lastig.

Terwijl intieme en verbindende relaties belangrijk zijn. Deze geven je leven diepgang. En nog veel meer. Hierdoor ervaar je het leven. Via de levensenergie die stroomt door je hele lichaam vanuit je bekken en geslacht.

Gerelateerde artikelen

Gezonde liefdesrelatie en je seksualiteit

Hart geslacht verbinding

Gepassioneerde seks is niet voor iedereen

Seksualiteit blokkeren heeft gevolgen

Gehaaste seks is orgasme gericht