Gehaaste seks is orgasme gericht

Gehaaste seks is orgasme gericht

Gehaaste seks

Gehaaste seks is niet hetzelfde als een vluggertje. Het is vooral op het orgasme gericht. Waardoor de seks niet echt intiem en verbindend voelt. Het is seks die voelt als iets wat even snel moet.

Deze seks mist alles wat seks fijn, intiem en verbindend maakt. Gehaaste seks heeft niets met tijd tekort te maken. Maar met de manier waarop je seks hebt. Afwezig, afstandelijk en geen passie.

Bij een vluggertje ervaar je meestal veel verlangen en plezier. In de beperkte tijd probeer je zoveel mogelijk seksuele intimiteit te ervaren. Terwijl bij gehaaste seks snel tot een orgasme komen het doel is.

De fixatie op het orgasme is vaak onbewust. Want het geeft je even een gevoel van bevrediging. Terwijl je waarschijnlijk wel weet dat het ook anders kan. Maar niet weet hoe je dit kunt veranderen.

Hoe je dit patroon kunt doorbreken. Zodat je kunt kiezen voor seks die voor zowel jou als je partner geweldig is. Dit is niet onbelangrijk. Aangezien seks zoveel meer is dan een lichamelijke bezigheid.

Seks is ook een emotionele, mentale als spirituele verbinding tussen elkaar. Waardoor seks geweldig kan zijn. Als het op basis van Liefde is. En jou laat stralen omdat je jezelf kunt zijn en uiten.

Seks waar je geen genoeg van krijgt. Waar je echt van geniet en plezier aan beleeft. Seks die jouw levensenergie laat stromen in plaats van blokkeert. Waar je graag tijd voor vrij maakt en die je vreugde geeft.

Dat is de seks die bijdraagt aan een gezonde en liefdevolle relatie. Oprechte aandacht en echte aanwezigheid maakt een wereld van verschil. De seks krijgt hierdoor een helende werking voor je lichaam, hart, geest en ziel.

Gerelateerde artikelen

Angst voor seksuele intimiteit

Spirituele verbinding met je seksualiteit

Ademhaling en seksueel genot

Tegengestelde seksuele verlangens

Seksuele behoeftigheid en ongezond gedrag