Mind-blowing seks vergt moed om open en eerlijk te kunnen zijn

Mind-blowing seks vergt moed om open en eerlijk te kunnen zijn

Mind-blowing seks

Moed heb je nodig om open en eerlijk te kunnen zijn. En om mind-blowing seks te kunnen ervaren is openheid en eerlijkheid belangrijk. Want wanneer je dit niet kunt zijn ga je eerder over je grenzen heen, weet je niet wat bij je past en volg je niet je verlangens. De gevolgen die hieruit voortkomen zorgen niet voor mind-blowing seks. Maar voor seks die je eigenlijk niet wilde vanuit je hart.

Je deed het omdat je bang was voor de gevolgen van geen seks. Of omdat je iets wilde krijgen van de ander door seks te hebben. Mind-blowing seks komt altijd vanuit je hart. Omdat Liefde de basis is. Liefde zorgt ervoor dat je de moed hebt om te vertrouwen. Zodra je geen vertrouwen hebt, is het nog moeilijker om open en eerlijk te zijn. In eerste instantie naar jezelf toe.

Mind-blowing seks

Maar dit is niet zo makkelijk. Het verhaal wat je jezelf verteld en gelooft hoeft namelijk niet de waarheid te zijn. Dit is vaak het geval wanneer je verhaal op angst gebaseerd is. En hierdoor voor belemmeringen zorgen tijdens de seks. Deze belemmeringen ontstaan vaak vanuit je onbewuste overtuigingen over seks. En omdat deze onbewust zijn is het lastig om echt eerlijk te zijn.

Je ego staat er dan tussen. Tussen de Liefde die je werkelijk bent, wat de enige waarheid is, en het verhaal wat je jezelf vertelt. Zodra je al deze verhalen los kunt laten en volledig in het moment kunt zijn tijdens de seks, zal je mind-blowing seks gaan ervaren. Niets staat dan meer in de weg. Waardoor je maximaal kunt genieten van de seks.

En de Liefde kan laten stromen zodat je volledig kunt samensmelten met je partner. Je bent eerlijk en open naar jezelf over wat je verlangens zijn, wie je bent en kunt jezelf hierdoor seksueel zijn. Hierdoor kun je je ook seksueel uiten naar je partner toe. Zonder angst voor afwijzing. Omdat je pure Liefde bent. Zelfs als je partner niet aan jouw verlangens wil of kan voldoen.

Je hebt niets te verliezen. Want je bent namelijk al heel en compleet. Je weet alleen dat er dan geen seksuele match is. En dit is wel nodig om mind-blowing seks te ervaren. Door de seksuele match heb je dezelfde verlangens en hoef je jezelf op geen enkele manier meer te verloochenen. Omdat dit zowel schadelijk is voor jezelf als voor je partner.

Gerelateerde artikelen

Geen zin in seks is niet de schuld van iemand anders

Seksuele communicatie is meer dan woorden

Seksueel jezelf zijn en uiten kan confronterend en beangstigend zijn

Geen seksuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner

Sekspartner energetisch loslaten is ook emotioneel loskomen