Geen seksuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner

Geen seksuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner

Geen seksuele aantrekkingskracht

Een relatie waarin geen seksuele aantrekkingskracht is, mist de meest intieme verbinding die mogelijk is. Het volledig kunnen samensmelten, de magische seks. Dit is niet oppervlakkig.

Het is een uiting van je seksualiteit. De bron van jouw levensenergie ofwel levenskracht. Deze blokkeren heeft gevolgen voor je gezondheid. Ook al denk je misschien dat seks in de relatie niet belangrijk is.

Maar je doet jezelf hiermee te kort. Het is namelijk een keuze vanuit angst en niet vanuit Liefde. Jij bent een seksueel wezen. Het is een deel van wie je bent. Zonder een zuivere verbinding met je seksualiteit, mis je de kracht in jezelf.

De levenskracht om te genieten, plezier te maken en je verlangens te volgen. Je leeft maar half. Niet zoals je zou kunnen leven als wanneer jij je seksualiteit volledig omarmt.

En een seksueel matchende partner is iemand met wie jij jouw seksuele verlangens kunt delen. Zonder behoeftigheid. Maar vanuit pure Liefde. Je laat zien wie je bent en uit jezelf. Je hele lichaam doet mee. Evenals je hart, geest en ziel.

Volledig afgestemd op de Liefde. Zodat je genot, plezier, passie en nog zoveel meer ervaart tijdens de seks. Waardoor je levensenergie weer krachtig kan stromen. En je gezondheid een enorme boost krijgt.

Geen seksuele aantrekkingskracht

Wanneer je gekozen hebt voor een relatie met iemand waarmee je geen seksuele aantrekkingskracht hebt, is het lastig om seksueel intiem te zijn. Je hebt namelijk niet dezelfde seksuele verlangens.

Omdat je op basis van de ziel niet seksueel bij elkaar past. Vanuit je ego en dus vaak vanuit angst, heb je gekozen voor iemand die jou geeft waar jij behoefte aan hebt. Je ego wordt gestreeld door de ander.

Waardoor er een afhankelijke en behoeftige relatie ontstaat. Zonder dat er echt sprake is van Liefde. De Liefde die juist vrij is. En het mogelijk maakt om te groeien en volledig jezelf te zijn.

Ook als dit niet is zoals je partner dit wenst. Of keuzes maakt die het gevoel van een tekort in je partner versterken. Omdat je gaat kiezen vanuit deze Liefde voor je ziel. Je zielsverlangens komen naar boven.

Je kunt jezelf hierdoor uiten om zo jouw Liefde te verspreiden. Liefde is je natuurlijke staat van zijn. Deze Liefde is groter dan de voorwaardelijke en ego Liefde in relaties. Ego Liefde is er op gericht om via de ander te krijgen wat je mist.

Omdat de verbinding met de bron van Liefde is verbroken. Je verlangens wijzen je de weg naar de Liefde terug. Zodat je vanuit de Liefde in jezelf kunt gaan leven en zo weer echt geluk kunt gaan ervaren.

Gerelateerde artikelen

Geen zin in seks is niet de schuld van iemand anders

Seksloze relatie is vaak een keuze vanuit angst

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksuele relatie met partner is veelzeggend

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match