Sekspartner energetisch loslaten is ook emotioneel loskomen

Sekspartner energetisch loslaten is ook emotioneel loskomen

Sekspartner energetisch loslaten

Je sekspartner energetisch loslaten voorkomt dat je ook emotioneel aan hem of haar blijft vasthouden. Liefde is loslaten en vasthouden is vaak vanuit angst. Vanwege de angst om iets te kort te komen en door het afhankelijk zijn van iets buiten jezelf.

Vasthouden aan iets wat vergankelijk is, leidt meestal tot lijden. Maar loslaten is vaak moeilijk. Dit heeft energetisch gezien gevolgen waardoor seksueel loskomen soms erg lastig kan zijn. Wanneer je seks hebt gehad, heeft dit invloed op je energieveld.

Sekspartner energetisch loslaten

In de buurt zijn van iemand, praten met iemand en iemand aanraken heeft al invloed op je energieveld. Maar tijdens seks, de meeste intieme verbinding die mogelijk is, is dit effect extra groot. Dit kan natuurlijk een positief effect zijn, maar ook negatief.

Je bent dan ook emotioneel enorm verbonden met elkaar. Want je seksualiteit is verbonden met je emoties. En daarom heeft seks altijd bewust of onbewust invloed op je emoties. En je emoties op de seks. Maar dus ook op elkaar.

Of je nu wel of niet bewust bent van (de energie van) de emoties van je sekspartner. Je deelt emoties. Emotioneel loskomen is het niet vasthouden van deze emoties. Onbewustheid over de emotionele staat van je sekspartner kan dus meer invloed op je hebben dan je zou willen.

En dan is je sekspartner energetisch loslaten belangrijk. Zodat je deze energie niet bewust of onbewust ook nog eens vasthoudt. Waardoor je energie frequentie verlaagt. Met als gevolg dat je meer mensen en situaties aantrekt met dezelfde lagere energie. Want een emotionele verbinding (2e chakra) is geen hartsverbinding (4e chakra).

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Emotionele gezondheid is verbonden met je seksuele gezondheid

Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid