Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Jezelf seksueel ervaren

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch wanneer je dingen van jezelf ziet die je van jezelf omarmt hebt. Echter wanneer je dingen van jezelf ziet in een ander die je niet leuk vindt, is dit vaak niet prettig.

Want je ziet de ander niet zoals diegene is, maar zoals jij bent. Het heeft dus eigenlijk niets met die ander te maken. Maar met de angsten, oordelen of verwachtingen die ontstaan in je eigen gedachten.

Waardoor jij een label plakt op die persoon op basis van je (onbewuste) overtuigingen over goed of fout. Tenzij jij in staat bent om de Liefde te zien in die persoon. En dus eigenlijk die van jezelf.

Waardoor je voorbijgaat aan je eigen beeld over die persoon. En hierdoor kun je jezelf seksueel ervaren via een ander. De Liefde die je bent. Los van alle labels en hokjes.

Jezelf seksueel ervaren

Je kunt alleen maar jezelf seksueel ervaren en nooit een ander. Hoewel je wel de energie van een ander kunt voelen, kun niet ervaren wat de ander ervaart. Dit is geheel persoonlijk en afhankelijk van de eigen conditioneringen, gevoeligheden en eerdere ervaringen.

Jezelf seksueel willen ervaren is niet egoïstisch. Je gebruikt de ander niet wanneer het vanuit Liefde is. Omdat je niets van de ander nodig hebt. Je bent al heel en compleet.

Want door de Liefde wordt je niet meer afgeleid door de belemmeringen van het ego denken. De energie is dan belangrijker dan de persoonlijkheid. Of het beeld wat jij gemaakt hebt van die persoon.

Aangezien dit een persoonlijke gedachte is. Je gaat kiezen op basis van de ziel vanuit Liefde. Resoneert de energie van de ziel van een ander, dan voel je de aantrekkingskracht en is de seks magisch.

Want je hoeft niet meer aan een bepaald beeld van jezelf of de ander te voldoen. Omdat dit beeld per definitie niet klopt. Je bent al goed zoals je bent. Ook al is dit niet zoals je dacht dat je moest zijn.

Jezelf seksueel ervaren vanuit Liefde en de Liefde die je bent via een ander is een cadeau voor jezelf. Hierdoor kun je alle kanten van jezelf laten zien. Jezelf dit gunnen is zo waardevol.

Het leven is bedoeld om jezelf te ervaren op alle mogelijke manieren waartoe jij je aangetrokken voelt. Zo kan je steeds de Liefde ervaren die je bent. Waardoor je Liefde uitstraalt en dus Liefde verspreidt in alles wat je doet.

En dit zorgt niet alleen voor magische seks, maar een magisch leven. Vol wonderen en schijnbare onmogelijkheden omdat Liefde de basis is.

Gerelateerde artikelen

Seks en Liefde, wie wil dit nu niet in het leven?

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Liefdevolle seks is een keuze