Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Allerbeste seksleven

Jij verdient het allerbeste seksleven. En wat het beste is voor jou dat weet je hart. Alleen vanuit je hart kun je dit creëren. Volg je hart en zie wat er op je pad komt. Laat los wat je tegenhoudt.

Leef en geniet. Liefde is vrij zijn. Jezelf uiten op een manier die bij je past. De ontdekking van jezelf en alle mogelijkheden zorgt ervoor dat de Liefde weer kan stromen in jezelf.

Allerbeste seksleven creëren

Het creëren van je allerbeste seksleven doe je niet in één keer. Steeds kom je een stapje dichterbij jezelf. Waardoor je seksleven verandert. Terwijl het echter ook je allerbeste seksleven is.

Wat voor jou op dat moment mogelijk is. Maar door los te laten is er altijd meer mogelijk. Zodat je echte verbinding met jezelf kunt creëren en hierdoor ook met een ander.

En dit zie je terug in je seksleven. Je maakt keuzes vanuit Liefde. En hierdoor groei je steeds meer in Liefde. Of eigenlijk laat je alles los wat geen Liefde is. Door te groeien ontgroei je ook bepaalde situaties.

Je kunt er geen genoegen mee nemen. Omdat je dan jezelf geweld aandoet. De Liefde kan hierdoor niet meer in jezelf stromen en dus ook niet naar anderen toe.

Door keuzes te maken vanuit angst en onzekerheid sluit je jezelf af van de Liefde. Liefde is geen overtreffende trap van iets of iemand leuk vinden. Het is je natuurlijke staat van zijn.

Door de ogen van Liefde bestaat er geen leuk of niet leuk. Alles is zoals het is. Liefde is je verlangens volgen, hoe moeilijk, en dus vaak niet leuk, dit ook is. Liefde gaat over jezelf zijn.

Zodra je dit ervaren hebt, weet je waar je altijd genoegen mee hebt genomen. Dat je jezelf tekort hebt gedaan in de Liefde. Vertrouw op je innerlijke weten en dat alles precies is zoals het bedoeld is.

Zelfs als je jezelf niet meer herkent en begrijpt wat je doet. Dit is je ego. Laat de Liefde vrij in jezelf stromen. Wees niet bang voor de Liefde. Liefde doet geen pijn.

Vasthouden aan iets wat geen Liefde is, dat doet pijn. De Liefde zelf niet. Het is wie je bent. En deze Liefde is bedoeld om verspreid te worden. Waardoor er een wederzijdse open en eerlijke verbinding kan ontstaan vanuit Liefde.

De Liefde in jezelf voelen, voelt goed. Maar als je ook nog eens de Liefde in een ander terug gespiegeld ziet en voelt, dan is de Liefde 2 keer zo sterk voelbaar.

Gerelateerde artikelen

Seksuele keuzes bepalen je seksleven

Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Mind-blowing seks vergt moed om open en eerlijk te kunnen zijn

Seks en Liefde, wie wil dit nu niet in het leven?

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau