Seksuele keuzes bepalen je seksleven in positieve of negatieve zin

Seksuele keuzes bepalen je seksleven in positieve of negatieve zin

Seksuele keuzes

De seksuele keuzes die je maakt hebben altijd gevolgen. Bewust kiezen is een belangrijke stap in het veranderen van je seksleven. Dit begint met het bewust worden van je gedachten over seks en deze onderzoeken op waarheid. Want wat je denkt ga je voelen en dit ga je terugzien in je seksleven in positieve of negatieve zin.

Seksuele keuzes

Seksuele keuzes zijn dus niet niets. Het is belangrijk om bewust te kiezen. En je hebt altijd een keuze. Ook al lijkt het soms niet zo. Maar dit komt omdat je bepaalde gedachten hebt over wat goed of fout is. Zolang je denkt dat een bepaalde keuze fout is beperk je jezelf. En kies je vanuit angst. Dus niet vanuit Liefde. Kies je voor Liefde dan ervaar je automatisch veel meer vrijheid.

Waardoor je kunt kiezen wat seksueel bij je past. En als je kiest wat bij je past zul je veel meer seksueel geluk en voldoening ervaren. Puur omdat je vanuit Liefde kiest. En je de Liefde zelf kan ervaren. Diep in jezelf waar de bron van jouw Liefde is. Situaties zelf zijn niet het probleem, maar je gedachten erover. En deze bepalen wat je tijdens de seks ervaart. Liefde of angst.

Liefde zorgt voor het ervaren van positieve seksuele ervaringen. En angst voor het ervaren van negatieve ervaringen. Of ervaringen die je als negatief of positief ziet. Want de ervaring zelf is niet negatief of positief. Dat is een gedachte. Alle ervaringen zijn onderdeel van het leven. Ze leren je om je hart meer te openen voor de Liefde. Om te kiezen voor Liefde. Of het ervaren van Liefde.

Zodra je alles kunt accepteren vanuit Liefde, zal je leven veranderen. Je gaat dan de energie van Liefde uitstralen. Omdat je Liefde bent en zodra je dit toestaat wordt deze Liefde weerspiegelt in je seksleven. Want wat je uitstraalt zal je aantrekken. De juiste mensen en omstandigheden. Zodat je hier vollop van kan genieten. Seks is om van te genieten en doe je voor je plezier.

Gerelateerde artikelen

Seksuele strijd in jezelf is altijd zichtbaar in je relatie met anderen

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Liefde is seks en seks is Liefde (of het gebrek eraan)

Seksuele speeltijd is geen verspilde tijd

Seksuele regels beperken het uiten van de Liefde die je bent