Seksuele speeltijd is geen verspilde tijd

Seksuele speeltijd is geen verspilde tijd

Seksuele speeltijd

Seksuele speeltijd is belangrijk. Tenminste als je geen saaie seks wilt. Tijdens het spelen raak je uit je hoofd en kom in je hart en lichaam. Spelen zorgt voor ontspanning en ontspanning voor energie. Wanneer iets ter ontspanning is verlies je het gevoel van tijd en ruimte.

Je gaat zo op in wat je doet. Spelen is plezier maken. Omdat het rechtstreeks vanuit je hart komt. Hierdoor ontstaat ook een gevoel van voldoening. Ongeacht het resultaat. Spelen heeft geen doel behalve het spelen zelf, het ervaren van jezelf.

Want jij bent aanwezig. Waardoor je volledig in het moment aanwezig bent en van daaruit naar het volgende moment gaat. Intuïtief kies je de volgende handeling. Een handeling die past bij dat moment en ontstaat vanuit Liefde. Spelen kun je samen doen of alleen.

Seksuele speeltijd

Het is verstandig om tijd vrij te maken om te spelen. Want de speeltijd kan er gemakkelijk bij inschieten door alle verantwoordelijkheden. Seksuele speeltijd is juist een plezierige manier om op een andere manier contact te maken met jezelf en je partner. Als je die hebt.

Deze speeltijd is absoluut geen verspilde tijd. Je opent jezelf voor jezelf (en je partner) op een manier die veel dieper gaat dan je vanuit je hoofd kunt bedenken. Het gaat om het voelen, het ervaren van wat er is. Zodat vanuit het zijn het doen komt.

Waardoor je kunt zijn van wie je werkelijk bent. Er is geen gevecht tegen jezelf of wat je voelt. Maar je voelt echt wat er in jezelf speelt (en tussen jou en je partner). Wat je voelt hoeft niet beoordeeld te worden als gewenst of ongewenst.

Want voelen is de manier om in verbinding te zijn met je lichaam, hart, geest en ziel. Spelen is niets anders dan jezelf voelen en meebewegen. Je gevoel volgen. Dit komt voort uit Liefde. Geen regels. En spelen kan op zoveel verschillende manieren. Spelen tijdens de seks is niet anders.

Seks zonder spel is saai, passieloos en routinematig. Het wordt dan serieuze seks. En er is dan geen sprake van de vrijheid om jezelf te zijn en jezelf te laten gaan. Er moet iets bewezen of gekregen worden. Maar juist jezelf laten gaan en alle remmen los gooien.

Zonder doel. Dit maakt de seks onvergetelijk en bevrijdend. Het leven is om te beleven. Iedereen heeft zijn of haar eigen verlangens. Die er mogen zijn en vervuld mogen worden. Fouten bestaan niet. Je hebt niet voor niets verlangens vanuit je ziel. Ze wijzen je de weg.

De weg van plezier. Zodra je een andere weg kiest, kies je niet voor Liefde. Plezier ervaren is niet iets om je schuldig over te voelen. Plezier is je geboorterecht net als genot, vrijheid en nog zoveel meer. Alles mag en niets moet. Er bestaan alleen maar ervaringen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele overgave begint met zelfvertrouwen

Seksueel plezier zorgt voor meer seksueel genot

Seksleven veranderen van saai naar intiem

Seksueel zelfvertrouwen zorgt voor het vertrouwen in een ander

Perfecte seks ontstaat niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart