Perfecte seks ontstaat niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart

Perfecte seks ontstaat niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart

Perfecte seks

Je hebt vast wel één of meerdere beelden van de perfecte seks in je hoofd. Of dit nu vanuit films of porno is ontstaan, dat maakt niet uit. De perfecte seks is niet een beeld vanuit je hoofd. Het is een gevoel. Een gevoel van verbinding tussen elkaar. Waarin jullie beiden jezelf volledig kunnen zijn en uiten. Acceptatie en respect zijn hierin enorm belangrijk.

Perfecte seks

En dit staat dus los van het beeld wat je in gedachten had. Je kunt de meest geweldige standjes doen, maar als de verbinding er tussen elkaar niet is, dan voelt het niet als de perfecte seks. Bij de perfecte seks ben je op je kwetsbaarst. Je bent dan volledig open. Je hebt een open geest, hart en lichaam. Het is hierdoor seks vanuit pure Liefde.

Maar om volledig open te kunnen zijn, dien je jouw seksuele onzekerheid te omarmen. Door je angsten uit de weg te gaan en voor de veilige of gemakkelijke weg te kiezen, zul je geen perfecte seks ervaren als een gevoel. Dit kun je niet plannen door te bedenken wat er allemaal wel of niet moet gebeuren. Hierdoor is er geen ruimte voor spontaniteit.

En stop je jezelf en de ander in een hokje. In dit hokje heb je weinig bewegingsvrijheid en voelt het vaak als benauwd. En dit is helemaal niet bevrijdend wat wel het gevoel is bij perfecte seks. Je gaat samen grenzen over omdat je samen nieuwe ervaringen wil opdoen. Er is vertrouwen en vooral Liefde. Samen de Liefde willen ervaren is de basis.

Dit betekent dat je elkaar niet afwijst, maar echt liefhebt. En hiervoor heb je beiden een zuivere verbinding met jezelf nodig. Zodat je overstroomt van Liefde. Waardoor je volledig in het moment seks kunt hebben. Geen angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Je hoeft niet aan bepaald beeld te voldoen en de ander ook niet.

Hierdoor kun je vrij zijn in het uiten van jezelf. Uit je comfortzone stappen laat de energie door je lichaam stromen. Elke nieuwe ervaring laat je samen groeien. Geen sleur of saaie seks. Maar samen de perfecte seks ervaren. Precies zoals het is vanuit de ziel. Je ziel leidt je naar ervaringen die je in je stoutste dromen niet hebt kunnen bedenken.

Gerelateerde artikelen

Seksuele vrijheid in jezelf ervaren

Seksuele normen veranderen is bevrijdend

Seksstandjes afwisselen is geen oplossing tegen saaiheid

Seksuele openheid zorgt voor verbondenheid

Bevredigende seks ervaar je elke keer anders