Seksleven veranderen van saai naar inspirerend

Seksleven veranderen van saai naar inspirerend

Seksleven

Je seksleven veranderen in inspirerende seks is voor iedereen mogelijk. Inspirerende seks is altijd onvergetelijke seks. Je denkt er vaak en met plezier aan terug. En je wilt er ook meer van. Bij saaie seks daarintegen hoop je dat het snel voorbij is en naderhand vergeet je het zo snel mogelijk. En het liefst is er geen herhaling. Het is namelijk niet iets waar je diep van binnen naar verlangt.

Vaak overkomt het je, het is zo ontstaan en weet je niet meer hoe het ook anders kan. Maar gelukkig hoef je geen genoegen meer mee te nemen met saaie seks. Je kunt dit namelijk zelf veranderen. De magie kun je zelf creëren. Zolang jij hier tijd voor vrij maakt, met je volledige aandacht aanwezig bent en de juiste intentie hebt.

Inspirerend seksleven

In een inspirerend seksleven is de seks buitengewoon lekker, plezierig, bewust en bovenzintuigelijk. Wie wil dit nu niet? Maar inspirende seks is nog meer. Het is ook schaamtevrij, magisch en ultiem samensmeltend. Fijnere seks bestaat er volgens mij niet. En dit heeft niets te maken met seksstandjes of orgasmes. Het heeft allemaal te maken met intimiteit, de verbinding met jezelf. Om precies te zijn met de seksuele verbinding met jezelf.

Tijd

Tijd is een belangrijk onderdeel naast aandacht en intentie. Het begint met tijd maken. De tijd te nemen voor jezelf. Jezelf eerst te ontspannen. Weer in verbinding met jezelf te komen. Met de Liefde in jezelf en met je eigen seksualiteit. Zonder tijd voor jezelf vrij te maken, zal er niets veranderen. Tijd maken heeft met prioriteiten stellen te maken. Hoe belangrijk vind jij jezelf nu eigenlijk?

Vaak wil je wel, maar zet jij jezelf toch onderaan op de lijst. Een lijst waar waarschijnlijk veel dingen op staan waarvan je denkt dat het belangrijk is. Maar is dat het ook echt? Of gaat het meer over dingen wat je allemaal moet doen van jezelf omdat je anders geen goed persoon zou zijn? Zodat er uiteindelijk geen tijd overblijft voor jezelf en seks.

Aandacht

Wanneer je tijd hebt gemaakt is het belangrijk dat je ook echt met je aandacht aanwezig bent. In het hier en nu zijn. Aandacht voor je verlangens en voor je lichaam. Wat vertellen ze jou precies? Zodat je actie kunt ondernemen en niet meer vanuit de automatische piloot handelt.

Je volgt dan je lichaam tijdens de seks. Vaak kom je hier weerstand tegen. Weerstand waarom je toch niet doet waar je naar verlangt vanuit angst. Zodra je deze angst kunt transformeren naar Liefde, kun je liefdevol aanwezig zijn bij jezelf. En dan ook bij de ander.

Intentie

De intentie gaat over Liefde of angst. Welke intentie heb je? Heb je seks omdat je iets van de ander nodig hebt. Zoals Liefde, bevestiging of acceptatie. Deze behoeftigheid staat een liefdevolle intentie in de weg. Waardoor de seks een soort ruilmiddel is geworden.

In principe gebruik je de ander tijdens seks. Is de intentie vanuit Liefde dan veranderd de hele verbinding, zodat de seksuele Liefde kan stromen. Er zijn dan geen angsten, oordelen en verwachtingen. En hierdoor ook geen spanningen. Waardoor je beiden volledig jezelf kunt zijn.

Gerelateerde artikelen

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele opwinding ontstaat vanuit jezelf

Seksuele bevrediging ontstaat niet door het orgasme

Seksueel verschil in verlangen is geen probleem