Seksleven veranderen van saai naar intiem

Seksleven veranderen van saai naar intiem

Seksleven

Je saaie seksleven veranderen in intieme seks is voor iedereen mogelijk. Intieme seks is altijd ook verbindende seks. Waardoor je liefdesleven er ook van opfleurt.

Bij saaie seks daarintegen hoop je dat het snel voorbij is en naderhand vergeet je het zo snel mogelijk. En het liefst is er geen herhaling. Het is namelijk niet iets waar je diep van binnen naar verlangt.

Vaak overkomt het je, het is zo ontstaan en weet je niet meer hoe het ook anders kan. Maar gelukkig hoef je geen genoegen meer mee te nemen met saaie seks. Je kunt dit namelijk zelf veranderen.

Zolang jij hier tijd voor vrij maakt, met je volledige aandacht aanwezig bent en de juiste intentie hebt. Evenals de juiste partner met dezelfde seksuele verlangens. De magie kun je zelf creëren.

En dit heeft niets te maken met seksstandjes of orgasmes. Het heeft allemaal te maken met intimiteit, de verbinding met jezelf. Om precies te zijn met de seksuele verbinding met jezelf.

Tijd

Tijd is een belangrijk onderdeel naast aandacht en intentie. Het begint met tijd maken. De tijd te nemen voor jezelf. Jezelf eerst te ontspannen. Weer in verbinding met jezelf te komen. Met de Liefde in jezelf en met je eigen seksualiteit.

Zonder tijd voor jezelf vrij te maken, zal er niets veranderen. Tijd maken heeft met prioriteiten stellen te maken. Hoe belangrijk vind jij jezelf nu eigenlijk? Vaak wil je wel, maar zet jij jezelf onderaan op de lijst.

Een lijst waar waarschijnlijk veel dingen op staan waarvan je denkt dat het belangrijk is. Maar is dat het ook echt? Of gaat het meer over dingen wat je allemaal moet doen van jezelf omdat je anders geen goed persoon zou zijn?

Aandacht

Wanneer je tijd hebt gemaakt is het belangrijk dat je ook echt met je aandacht aanwezig bent. In het hier en nu zijn. Aandacht voor je verlangens en voor je lichaam. Wat vertellen ze jou? Zodat je actie kunt ondernemen.

Vaak kom je hier weerstand tegen. Weerstand waarom je toch niet doet waar je naar verlangt vanuit angst. Zodra je deze angst kunt transformeren naar Liefde, kun je liefdevol aanwezig zijn bij jezelf. En dan ook bij de ander.

Intentie

De intentie gaat over Liefde of angst. Welke intentie heb je? Heb je seks omdat je iets van de ander nodig hebt. Zoals Liefde, bevestiging of acceptatie. Deze behoeftigheid staat een liefdevolle intentie in de weg.

Waardoor de seks een soort ruilmiddel is geworden. Je gebruikt de ander tijdens seks. Is de intentie vanuit Liefde dan veranderd de hele verbinding, zodat de seksuele Liefde kan stromen.

Er zijn dan geen angsten, oordelen en verwachtingen. En hierdoor ook geen spanningen die je tegenhouden. Waardoor je beiden volledig jezelf kunt zijn en uiten tijdens de seks.

Gerelateerde artikelen

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele opwinding ontstaat vanuit jezelf

Seksuele bevrediging ontstaat niet door het orgasme

Seksueel verschil in verlangen is geen probleem