Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Seksueel gedrag

Seksueel gedrag van angst naar Liefde transformeren is een grote uitdaging, maar zorgt voor de verlangde veranderingen in jouw seksleven. Liefde is de zuivere energie in jezelf. Het is je natuurlijke staat van zijn. En wanneer je vanuit deze energie handelt, zul je de Liefde laten stromen in alles wat je doet. En dit is voelbaar en wordt zichtbaar doordat je omgeving altijd een afspiegeling is van jezelf. Dus ook in je seksleven.

Seksueel gedrag

Je gaat dan handelen vanuit Liefde in plaats vanuit angst. De energie en intentie is dan volledig anders. Liefde zorgt ervoor dat jij jezelf precies geeft wat je nodig hebt. Zodat een ander dat niet hoeft te doen. En de verbinding draait om het samen zijn. En angst zorgt voor controle willen over de ander. Omdat je bang bent dat de ander je niet geeft wat je nodig hebt om jezelf gelukkig te voelen.

Seksueel gedrag transformeren is nodig om jezelf en anderen niet te beschadigen. De energie van angst zorgt voor strijd en lijden. De energie van Liefde zorgt voor vrede en heling. Seksueel gedrag vanuit angst is gebaseerd op het vervullen van een tekort in jezelf via een ander. En seksueel gedrag vanuit Liefde is vanuit de overvloed in jezelf. Je durft jezelf te zijn en jezelf te uiten. Je verlangens en wensen vanuit je hart en ziel.

Waardoor je seksuele ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid en veiligheid gaat ervaren. En ook nog eens seksuele vrijheid, helderheid en heelheid. Zodat seks een wezenlijk onderdeel van je leven is. Want seks is wel belangrijk. Spiritueel gezien is je seksualiteit de bron van jouw levensenergie. Het zorgt voor de zin in het leven. Dat je uit de overleefstand stand komt en geniet.

Tijdens goede seks voel je je vaak enorm in verbinding met jezelf en je partner. Je ervaart geen weerstand tegen het leven en geniet van alles wat er op dat moment is. Je staat volledig open voor jezelf en je partner. En alles lijkt op dat moment perfect. Een volledige samensmelting tussen jou en je partner. Maar vooral met het leven zelf. Je lichaam begint te genezen en je leven te veranderen. Omdat je pure Liefde bent.

Gerelateerde artikelen

Seksloze relatie is vaak een keuze vanuit angst

Seksuele wensen bespreken is zeer waardevol

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele afstand tussen elkaar verkleinen of opheffen

Emotionele pijn verdoven door middel van seks