Liefde ervaren tijdens de seks begint met het kunnen ontvangen

Liefde ervaren tijdens de seks begint met het kunnen ontvangen

Liefde ervaren

De Liefde ervaren is het openstaan en kunnen ontvangen van wat er is. De ziel, de pure Liefde, wil stralen en vraagt niets van een ander. Zelfs geen tijd, aandacht of Liefde. Want de Liefde uitstralen die je bent is altijd mogelijk. Hoewel het echt een uitdaging kan zijn.

Want je ego gaat zich hier vaak mee bemoeien. Door eerst de juiste omstandigheden te willen. Zoals een ander die jou eerst geeft wat je nodig hebt om jezelf liefdevol te kunnen gedragen. Te denken valt aan bevestiging of zekerheid. Maar de Liefde is altijd toegankelijk voor jou.

In eerste instantie de Liefde in jezelf en vervolgens de Liefde in een ander. Je hoeft alleen maar open te staan voor de Liefde die door jou en ieder persoon heen stroomt. Eerst geven hoeft niet. Jezelf zijn is genoeg. En dan kun je de ander ook ontvangen zoals hij of zij is.

Liefde ervaren

Zodat je automatisch Liefde uitstraalt. Het Universum regelt dan de rest. Het reageert op je energie. Details zijn niet belangrijk. Dat is het ego. Straal je Liefde uit dan zie je dat terug in je seksleven en relaties. Je ervaart dan Liefde. Los van de verwachtingen die hieraan hangen.

De hoeveelheid tijd en aandacht is niet belangrijk. Zelfs de manier waarop niet. Zolang de Liefde kan stromen. Op wat voor manier dan ook. Het gedrag van de ander kan vanuit Liefde zijn terwijl jij iets anders wilt om je geliefd te voelen.

Waardoor je het gedrag van de ander niet liefdevol vindt. Maar hierdoor bent je de enige die niet vanuit Liefde handelt. Want Liefde is de Liefde van de ander kunnen zien en ontvangen zonder er een oordeel over te hebben. Je ziel wil je echte Liefde laten ervaren.

Zodra je deze durft te zijn. Want de Liefde dat ben je zelf. Deze Liefde wilt zich uiten op een unieke manier. En staat helemaal los van wat je denkt te willen ontvangen of te moeten geven. Je ziel leeft in het nu. En kiest voor Liefde in een andere vorm om zich te uiten.

Wat de uitdagingen ook zijn. Ontvangen is openstaan zonder te eisen, maar door puur open te blijven te staan voor de wonderen van het Universum. Het Universum volgt de Liefde die je uitstraalt. Er is geen controle meer nodig vanuit angst voor een tekort van iets.

Gerelateerde artikelen

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks

Seksueel samenspel is “geven en ontvangen”

Zielsverbinding loslaten is niet mogelijk

Seksuele regels beperken het uiten van de Liefde die je bent

Seksuele overgave begint met zelfvertrouwen