Verlangens afkeuren is creatiekracht blokkeren

Verlangens afkeuren is creatiekracht blokkeren

Verlangens

Je ziel wijst je de weg via jouw verlangens. Maar deze gaan niet om het eindresultaat, wel om je in beweging te krijgen. Zodat je jouw energie gebruikt om een nieuwe wereld te creëren. En dit begint met het uitstralen van Liefde. De Liefde die jij bent. 

Zodra jij van jezelf mag kiezen voor je verlangens, volg je het pad van de Liefde. Want tijdens het volgen ervan transformeer je jouw angst naar Liefde. Zodat jij kunt doen waar je hiervoor op aarde bent op je eigen unieke manier.

Je ziel is met al jouw chakra’s verbonden. Ook met jouw 2e chakra. Wat de bron is van jouw levensenergie ofwel jouw creatiekracht. En door deze bewust te gebruiken kun je een leven leiden wat precies bij je past. En jouw seksualiteit speelt hierin een belangrijke rol.

Aangezien jouw verlangens vanuit een open seksualiteit naar boven kunnen komen. Tot leven komen. Heb je een gesloten seksualiteit dan kunnen deze niet naar boven komen. De energie kan dan namelijk niet meer stromen. Waardoor je in de overleefstand staat.

Verlangens

Verlangens zijn een natuurlijke uiting van je ziel. Seksuele verlangens zijn hier geen uitzondering op. Met als doel je te openen voor jezelf en een ander. Buiten de gebaande paden te gaan en steeds weer te kiezen voor Liefde. Hoe moeilijk dit ook soms lijkt te zijn.

Juist door de Liefde die je bent uit te stralen verhoog je al de energie op aarde. En creëer je ook nog eens je leven vanuit Liefde dan heeft dit een nog grotere impact. Doe vooral de dingen waar je naar verlangt en laat anderen vrij om dat ook te doen. Voor een liefdevollere wereld.

Gerelateerde artikelen

Open gesprek over seks en je verlangens is belangrijk

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Diepste verlangen laat diepste pijn naar bovenkomen

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren