Diepste verlangen laat diepste pijn naar bovenkomen

Diepste verlangen laat diepste pijn naar bovenkomen

Diepste verlangen

Wat je het liefste wilt, je diepste verlangen, is vaak ook wat je het moeilijkste en pijnlijkste vindt. Zodat jij jouw diepste pijn los gaat laten. En dat gaat makkelijker als je de andere kant van de poort ziet of voelt. Als je er een reden voor hebt. Jouw overlevingsmechanisme is vaak zo sterk dat alleen een echt verlangen vanuit je hart sterker is.

Diepste verlangen

Daarom is het volgen van jouw diepste verlangen zo belangrijk. Het heeft een helende werking. Het brengt je terug naar jezelf. Naar de Liefde in jezelf. Omdat jij Liefde bent. En jouw diepste verlangen is een expressie van die Liefde. Zodat jij de Liefde die je bent gaat uitstralen. En de wereld een liefdevollere plek wordt.

Praten helpt niet als dit op het ego niveau plaatsvindt. Je gezien en gehoord voelen door anderen is heel fijn voor het ego. Maar zoals alles met betrekking tot het ego, is dit een tijdelijke vervanging. Een vervanging voor het gebrek aan de verbinding met je ware zelf. Ofwel de Liefde die je bent. Je leven is een afspiegeling van deze verbinding (of het gebrek eraan).

Zodra je verbinding maakt met je ware zelf, kun je ook verbinding met anderen en het leven zelf maken op een veel dieper niveau. Je gaat dan van overleven naar echt leven. Want je weet, voelt en ziet wat je in de wereld wilt ervaren vanuit je hart. Je diepste verlangen is een wegwijzer. En om bij dit verlangen te komen is een open seksualiteit onmisbaar.

Omdat dit de bron van jouw levensenergie ofwel levenskracht en creatiekracht is. Zonder toegang tot deze bron leef je je leven op basis van wilskracht en vanuit controle. Zodra je vanuit overgave aan je ziel en je diepste verlangen op dat moment gaat leven, zal je het pad van de Liefde bewandelen. Met als doel alles wat geen Liefde is los te laten. Ofwel je diepste pijn.

Want zodra je in staat bent om verbinding te maken met jouw bron, die verbonden is met de bron van alles, zal je leven een afspiegeling zijn van de Liefde die je bent. Je ervaart magie en synchroniteiten waardoor je diepste verlangen uitkomt. Hoewel de pijn die je moet loslaten geen makkelijke weg is, is het zeker de moeite waard. Omdat je zo de Liefde kunt ervaren in alles en iedereen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele triggers en open blijven in het moment

Geef je over aan je ziel in plaats van aan je ego

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

De Liefde is alles wat je nodig hebt

Liefde heelt alles