Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

Liefdesverbinding en seksuele verbinding

Zonder een zuivere seksuele verbinding met jezelf is een liefdesverbinding met een ander niet mogelijk. Dit klinkt misschien wat overdreven, maar je seksualiteit is de poort naar je hart. Wanneer je seksualiteit geblokkeerd is kan de seksuele energie ofwel levensenergie niet naar en door je hart stromen.

Liefdesverbinding en seksuele verbinding

Het laten stromen van je seksuele energie is belangrijk om je hart te openen en te houden. Want hoe meer jij jouw seksualiteit omarmt hoe krachtiger de seksuele energie omhoog naar de bovenliggende chakra’s kan stromen. Waaronder dus ook je hartchakra. En dit chakra kan helen en hierdoor Liefde gaan uitstralen.

De Liefde kan dan stromen vanuit je hart naar anderen toe. Zodat er een liefdesverbinding kan ontstaan. Wat niet mogelijk is als je hart nog niet geheeld is. Maar je hart proberen te helen zonder je seksualiteit te helen veroorzaakt een gemis aan een stevige basis en verbondenheid met je lichaam.

Waardoor je niet de Liefde in jezelf kunt aarden en kunt belichamen. De Liefde belichamen betekent dat je de Liefde in jezelf volledig omarmt en kan uiten in alles wat je doet. Want je bent een bron van Liefde geworden. De basis voor een liefdevolle relatie met jezelf, anderen en het leven zelf.

Wanneer je de Liefde vanuit je hoofd ervaart en niet kunt belichamen, kun je niet voelen wat wel of niet resoneert. En je kunt niet bij je emoties komen. Niet voelen is niet verwerken. Aangezien je vanuit je hoofd alles goedpraat en hierdoor je eigen emoties ontkent. Je wilt vooral rekening houden met anderen. Waardoor je niet stilstaat bij jezelf.

Een liefdesverbinding en seksuele verbinding vormen dus een belangrijk duo. Zodat je echt vanuit Liefde kunt leven. Een uniek leven wat bij je past. Waardoor je de Liefde die je bent kunt uitstralen door puur jezelf te zijn. Zonder jezelf in te houden of aan te passen aan anderen. Omdat jij al goed bent zoals je bent.

Gerelateerde artikelen

Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse

Spiritueel seksleven brengt je in hogere sferen

Liefde ervaren tijdens de seks begint met het kunnen ontvangen

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Liefde of verliefdheid tijdens de seks is een groot verschil