Geef je over aan je ziel in plaats van aan je ego

Geef je over aan je ziel in plaats van aan je ego

Geef je over

Je ego creëert afgescheidenheid, pijn en zorgt voor het herhalen van dezelfde situaties. Zodat je ego controle kan houden en laat je een leven leiden vanuit angst. Je ziel heeft verlangens zoals verbinding, Liefde en nieuwe situaties creëren. Want hierdoor kan je ziel groeien en dit zorgt voor voldoening. Geef je daarom over aan je ziel.

Zodat je een seksleven kunt gaan creëren vanuit vertrouwen. Want elke situatie, zoals jij die ervaart is, een projectie van je gedachten. Hiervoor is het belangrijk om jezelf te vergeven van alle liefdeloze gedachten over jezelf, anderen en seksuele situaties. Deze gedachten zijn vanuit je ego en dienen niet je ziel.

Geef je over aan je ziel

Door jezelf te vergeven en je over te geven aan je ziel zal je seksleven veranderen. Laat los wat je niet dient om meer Liefde tijdens de seks te ervaren. Jezelf overgeven aan je ziel is veel meer dan het accepteren van wat er is. Je bent geen slachtoffer, maar een krachtige creator. Dit is je natuur.

Door het volgen van je ziel zullen je seksuele verlangens duidelijker worden. Door deze te volgen en jezelf niet meer te laten tegenhouden door angst of pijn, ga je steeds meer een seksleven ervaren wat bij je past. Je hoeft je niet aan iemand anders over te geven. Wat een ander doet of wilt staat los van jouw ziel.

Jouw ziel volgt een eigen weg. En zorgt voor een spetterend seksleven. Waarin je los komt van alle verhalen en pijn uit het verleden. Ga niet mee in deze gedachten en bijbehorende emoties. Dit is je ego. Ze vertellen je alleen waar er nog heling nodig is om voor je ziel te kiezen.

Door je over te geven aan je ziel tijdens de seks zal er dus ook heling plaatsvinden. Want je ego staat niet meer in de weg zodat de Liefde weer kan stromen. Liefde heelt alles. Dit is de basis van alles. Het is wie je bent. Deze Liefde kan niemand je afnemen. Zodat je deze kan delen met zoveel mogelijk anderen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele connectie gaat eigenlijk niet over seks

Liefde heelt alles

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Seksuele afwijzing raakt je ego, niet je ziel