Liefde heelt alles

Liefde heelt alles

Liefde heelt

Liefde heelt alles. Want alles is perfect zoals het is. Elke situatie met je bijbehorende emoties en gevoelens. Zelfs je gedachten er over. Terwijl je gedachten ook juist ervoor kunnen zorgen dat je oordeelt over de situatie als fout. Maar dit is een gedachte die niet waar is vanuit Liefde gezien.

Liefde heelt

Ga je door de ogen van Liefde kijken naar elke situatie dan ervaar je de perfectie van het leven. Je innerlijke wijsheid komt voort uit Liefde. Door hiermee in verbinding te zijn, krijg je alle antwoorden die je nodig hebt. En hoewel het antwoord altijd Liefde is bestaat het tevens uit vele mogelijkheden om de Liefde toe te kunnen passen.

Liefde heelt hierdoor elke situatie. Acceptatie is altijd de eerste stap. En het loslaten en transformeren van je gedachten, die op basis van angst of een tekort zijn, zijn de volgende stappen. Het leven ofwel jouw leven is precies zoals het de bedoeling is. Alle mooie momenten, maar ook alle momenten die je als pijnlijk ervaart.

Vooral deze pijnlijke momenten vormen een kans naar meer inzicht over je gedachten. Wat denk je dat er anders had moeten zijn. Met name waarom vind je dat en welke tekort ervaar je in je leven? Dit tekort ervaar je als echt en als vervelend. Maar het is puur een signaal waar jij nog niet in Liefde bent.

Aangezien jij Liefde bent, zijn je gedachten de enige verwarring in het leven. Omdat je vergeten bent wie je werkelijk bent. Je hebt je dan te veel geïdentificeerd met je persoonlijkheid. En je ziel kan hierdoor niet vrij zijn en de Liefde uitstralen die je bent. Je houdt jezelf gevangen terwijl dat helemaal niet nodig is.

Liefde heelt. Zodra je geen tekort meer van iets ervaart of de angst hiervoor, hoef je ook niet te vechten. Want je hebt de ander niet nodig om een tekort op te vullen. Je kunt iedereen hierdoor vrij en in zijn waarde laten. Waardoor het leven om de Liefde draait en het delen ervan.

Gerelateerde artikelen

Seksuele issues, een poort naar meer Liefde

Liefdesenergie, iedereen en alles is Liefde

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Liefde of verliefdheid tijdens de seks is een groot verschil

Seks en Liefde, wie wil dit nu niet in het leven?