Liefdesenergie, iedereen en alles is Liefde

Liefdesenergie, iedereen en alles is Liefde

Liefdesenergie

Onbewust zijn van de Liefde in jezelf betekent niet dat je deze Liefde niet bent. Deze Liefdesenergie kan dan nog steeds stromen in alles wat je doet en ook tijdens de seks. Je bent namelijk altijd Liefde. Of je dit nu wel of niet beseft. Deze Liefde kan nooit weggaan. Wel kun je de verbinding met de Liefde die je bent niet meer voelen.

Je gaat dan vaak op zoek naar de Liefde buiten jezelf. Heb je echter genoeg eigenwaarde en zelfrespect zonder dat je dit labelt als Liefde dan straal je nog steeds deze Liefde uit in alles wat je doet. Maar zodra je anderen nodig hebt om je goed te voelen over jezelf dan ben je afhankelijk en wordt je behoeftig. En dit zie je ook terug tijdens de seks.

En wanneer je bang bent om afgewezen te worden kun je juist afstandelijk gaan doen om jezelf te beschermen. Ook dan ben je afhankelijk van een ander, want je eigenwaarde komt niet vanuit jezelf. En probeer je juist verbinding te vermijden. Je gaat eventuele pijn uit de weg. Je laat jezelf niet zien. Waardoor je niet de Liefde die je bent kunt uitstralen.

Deze Liefde staat los van je werk, de hoeveelheid geld of succes wat je hebt of je uiterlijk. Het woord Liefde is voor sommigen ook een beladen woord. Of wordt verward met ego-Liefde. Er kleven dan allemaal angsten, oordelen en verwachtingen aan. Terwijl Liefde daar niet over gaat. Liefde is niets om bang voor te zijn. Want dan ben je bang voor jezelf en hierdoor ook voor anderen of de Liefde van anderen. En dit merk je tijdens de seks.

Liefdesenergie

Liefde is je natuurlijke staat van zijn. Het vraagt niets en betekent pure vrijheid. Waardoor je echt jezelf kunt zijn tijdens de seks. Want Liefde heeft geen regels nodig over gedrag en moeten bestaat al helemaal niet. Het is zo groot dat het niet te omvatten is. Als mens probeer je Liefde in een hokje te stoppen om er handvatten aan te geven. Maar dat is helemaal niet mogelijk.

Liefde kun je alleen maar voelen. Heel simpel eigenlijk. En dit zorgt voor magische ervaringen tijdens de seks. Maar zodra je denkt dat je Liefde begrijpt of weet wat het is, dan is het geen Liefde. Het is de ongrijpbare liefdesenergie die in iedereen zit. Niemand uitgezonderd. Het is in de natuur, de planten en dieren. Het gehele universum bestaat uit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde

Seksuele energie vanuit angst heeft invloed op je leven

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Liefde is seks en seks is Liefde (of het gebrek eraan)

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde