Seksuele issues, een poort naar meer Liefde

Seksuele issues, een poort naar meer Liefde

Seksuele issues

Door niet naar je seksuele issues te kijken kom je niet tot de kern ervan. Deze issues zijn niet voor niets issues. Ze zijn een poort naar meer Liefde. Want er zit namelijk iets onder, een ongeheelde wond. En dit veroorzaakt een emotie of gevoel. Waar je liever van af wilt. Maar dit creëert afstand tussen jou en de Liefde die je bent. En tussen jou en anderen.

Seksuele issues

De angst om naar je eigen emoties of gevoelens te kijken is soms groot. Dit vermijden omdat het ongemakkelijk voelt is veel makkelijker. Maar deze confrontatie met jezelf aangaan is nodig om de Liefde in jezelf te ervaren. De ego lagen om je hart te verwijderen. Zodat de Liefde die je bent weer kan stromen. Ook weer tijdens de seks.

Zonder echt te voelen weet je niet wat er in jezelf afspeelt. En kun je geen keuzes maken die bij je passen. Je emoties en gevoelens willen gevoeld worden, zodat jij jezelf beter kunt afstemmen op wat bij jou past. Zodat je vanuit Liefde kunt gaan kiezen. Waardoor je jezelf bevrijdt van alles wat niet meer bij je past. Of wat geen Liefde is.

Helaas zorgt ook de angst om afgewezen te worden er voor dat je niet eerlijk en open over je seksuele issues durft te praten met je partner. Waardoor je jezelf inhoudt en klein houdt. Het maakt niet uit als je seksuele issues hebt, het is een onderdeel van het leven. Hier hoef je of een ander geen oordeel over te hebben.

Door deze seksuele issues te vermijden blokkeer je je eigen energie. En straal je niet meer de Liefde uit die je bent. Zodra jij hier open en eerlijk over durft te zijn, kan de energie weer gaan stromen. De emoties komen in beweging waardoor je deze kunt gaan loslaten. Het werkt helend op je geest en lichaam.

En je hart gaat weer open. Je komt weer in verbinding met jezelf en hierdoor kun je ook weer verbinding met iemand anders maken. Vanuit je eigenheid. Zonder iets van de ander te willen, maar puur om jezelf te kunnen zijn en uiten bij de ander. Want dat geeft de verbinding diepgang vanuit Liefde. De pure Liefde die jij bent.

Gerelateerde artikelen

Ongelukkig seksleven door een gebrek aan intimiteit 

Seksueel jezelf zijn en uiten kan confronterend en beangstigend zijn

Seksuele wensen bespreken is zeer waardevol

Seksueel initiatief nemen en de angst voor afwijzing

Seksueel zelfvertrouwen zorgt voor het vertrouwen in een ander