Seks vanuit Liefde is niet gebonden aan een relatie

Seks vanuit Liefde is niet gebonden aan een relatie

Seks vanuit Liefde

Liefde is onvoorwaardelijk, oneindig en is niet gericht op 1 persoon. Want Liefde is een energie en komt van binnenuit. Zodra je in verbinding bent met de Liefde in jezelf, wat dus niet afhankelijk is van iets of iemand buiten jezelf, stroomt deze Liefde in alles wat je doet en naar iedereen die je ontmoet. Wel of geen relatie hebben zegt dus niets over of je in staat bent om seks vanuit Liefde te hebben.

Seks vanuit Liefde

Zodra deze Liefde kan stromen tijdens de seks, zal je de eenheid in jezelf voelen. Je ervaart vrede, verliefdheid en vreugde. Want dankzij deze Liefde ben je in lijn met jezelf. Je wordt namelijk niet tegengehouden door angsten, oordelen en verwachtingen. Zodat de Liefde optimaal kan stromen tussen elkaar. En de seks vanuit Liefde is.

Hierdoor bestaat geven en nemen niet meer. Je hoeft niet te geven en je hoeft niet te nemen. Want je komt niets te kort en het tekort in een ander kun je niet opvullen. Dit is een ego concept. Je hebt de ander niet nodig om jezelf heel en compleet te voelen. De Liefde zit al in jou. Je moet er alleen wel verbinding mee maken.

Zodat jij jezelf kunt uiten en de ander kan ontvangen. En de mate waarin jij jezelf kunt uiten en de ander kunt ontvangen is afhankelijk van je verbinding met Liefde. Want het gaat om het laten stromen van de energie ofwel de Liefde in jezelf. Door in verbinding te zijn met jezelf kun je ook in verbinding met een ander zijn.

Het maakt dan niet uit of je wel of geen relatie met elkaar hebt. Liefde is niet bedoeld om ingeperkt worden. Het stroomt overal naar toe zodra je hart open is. Je hart sluiten is geen optie en deze Liefde proberen te bedwingen ook niet. Hierdoor raak je juist uit verbinding met jezelf. En kun je helemaal geen Liefde meer uistralen.

Je kunt niet voor een deel liefhebben. Dit wel en dat niet, is geen Liefde. De Liefde stroomt of de Liefde stroomt niet. Stroomt de Liefde tijdens de seks, dan zorgt het voor buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuiglijke seks. En ook nog eens voor schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks.

Gerelateerde artikelen

Slechte seks ontstaat door een gebrek aan zelfliefde

Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Seksloze relatie is vaak een keuze vanuit angst

Seksuele connectie gaat eigenlijk niet over seks

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde