Polyamoreuze relaties horen bij de nieuwe aarde

Polyamoreuze relaties horen bij de nieuwe aarde

Polyamoreuze relaties

De nieuwe aarde is in zicht. Steeds meer zie je de Liefde in allerlei vormen verschijnen. Zoals polyamoreuze relaties of verbindingen. Terwijl het juist ook heel veel oude angsten triggert. Dit is nodig om de oude aarde te helen. Aan de ene kant zie je dat oude patronen worden losgelaten vanuit Liefde.

En aan de andere kant wordt er juist extra aan vastgehouden vanuit angst. Maar steeds meer zal de Liefde overwinnen. Omdat angst uiteindelijk geen schijn van kans maakt. Zodra je voor Liefde hebt gekozen en je bewustzijn gaat verhogen, kun je en wil je niet meer terug. 

Steeds meer mensen zullen het licht gaan zien en vanuit Liefde gaan leven. Maar door deze Liefde zullen vele bestaande relaties die niet op Liefde gebaseerd zijn het niet overleven. Mensen gaan elkaar dan steeds meer los en vrij laten.

Waardoor er steeds meer ruimte vrijkomt voor polyamoreuze relaties of verbindingen. Waarin het om de Liefde draait en niet meer om de afhankelijkheid van je partner en de behoeftigheid naar je partner toe. Wat op angst gebaseerd is en een tekort van Liefde in jezelf.

Polyamoreuze relaties

Vanuit Liefde kun je een vaste relatie hebben, maar ook meerdere liefdesverbindingen aangaan. Of meerdere liefdesverbindingen terwijl je ook nog een vaste partner hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Want dat is wat Liefde is. Oneindig en in overvloed aanwezig. Altijd.

Het gaat dan om polyamoreuze relaties of verbindingen. Wat betekent dat je jouw Liefde deelt met meer dan één persoon. En de manier waarop maakt helemaal niet uit. Alle regels die Liefde beperken zijn vanuit angst. Liefde is je natuurlijke staat van zijn.

Gerelateerde artikelen

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Seksrelatie of friends with benefits vanuit Liefde

Seksueel bedrogen voelen door je partner

Relatie of seks met een ander gaat altijd over jezelf