Seksueel bedrogen voelen door je partner

Seksueel bedrogen voelen door je partner

Seksueel bedrogen voelen

Je seksueel bedrogen voelen door je partner doet pijn. En hier kan veel lijden uit voort komen. Want je hebt geen vertrouwen meer in je partner. Je ervaart een verlies van Liefde. Je voelt je afgewezen. En je relatie staat op de kop. Wat je eerst dacht over je partner blijkt niet meer te kloppen.

Seksueel bedrogen voelen

Je kunt je seksueel bedrogen voelen doordat je partner echt vreemd is gegaan en hierover gelogen heeft. Of je partner heeft alleen seksuele verlangens naar iemand anders. Maar het kan ook zijn dat je partner aangeeft niet tevreden te zijn over jullie seksleven. 

Seksueel bedrogen voelen gaat over niet meer weten waar je aan toe bent. De onzekerheid en het gevoel van niet genoeg te zijn. Dit gevoel zit vaak diep geworteld in je systeem. En daar zit tegelijkertijd de verlichting van jouw lijden. Want wat jij dacht over je partner dat klopt dus niet. Maar dit heeft niets met je partner te maken.

Wat je partner ook gedaan heeft of wilt doen, het gaat niet over jou. Maar over je partner. De pijn die jij voelt is van jou. De schuld geven aan je partner, omdat die zich niet zo gedroeg zoals je wilde, heelt niet jouw pijn. Maar zorgt voor extra lijden. En lijden is niet nodig. Het mag natuurlijk wel.

Het is aan jou. Jij bent je eigen bron van Liefde en geluk. En neem je eigen verantwoordelijkheid hiervoor. Tenminste als jij dit echt wilt. Door in je eigen kracht te gaan staan. En je eigen pijn te helen. Zodat jij je niet meer de seksueel bedrogen partner voelt. En je dit achter je kunt laten.

Kies voor je eigen geluk en die is niet afhankelijk van je partner. Wijs jezelf niet meer af. Zodat je weer in staat bent om seksueel geluk te ervaren. En echte Liefde vanuit jezelf. Waardoor je hart open blijft en je Liefde kan blijven stromen.

Gerelateerde artikelen

Liefde heelt alles

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Seksuele relatie of verbinding vanuit vertrouwen

Relatie of seks met een ander gaat altijd over jezelf

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels