Seksuele relatie of verbinding vanuit vertrouwen

Seksuele relatie of verbinding vanuit vertrouwen

Seksuele relatie of verbinding

Iemand die bang is voor Liefde straalt dit uit en dit zie je terug in de seksuele relatie of verbinding. Diegene wilt controle. Vaak met mooie woorden. Maar desondanks voelt deze relatie of verbinding niet veilig. Je moet op je tenen lopen om de ander niet te kwetsen. Je kunt niet jezelf zijn.

Anders sluit diegene zich af. Zonder daarna weer echt verbinding te maken vanuit Liefde. Waardoor deze relatie of verbinding steeds oppervlakkiger wordt. En op een gegeven moment is seksueel contact bijna niet meer mogelijk. Angst veroorzaakt altijd afstand. Liefde verbindt.

Seksuele relatie of verbinding

Het geeft vertrouwen in de seksuele relatie of verbinding als je weet dat de ander de eigen verantwoordelijkheid neemt voor het eigen geluk. Waardoor je geen controle verlangt over de ander. Geen getrek of geduw. Ook niet wanneer de ander zich tijdelijk afsluit om een eigen proces aan te gaan.

Je voelt de Liefde stromen, zelfs als er geen seksueel contact is tussen elkaar. Want de ander neemt niets persoonlijk en projecteert ook niets op jou. Zodat de verbinding zuiver blijft. Wat er dan opkomt om geheeld te worden staat los van de seksuele relatie of verbinding tussen elkaar.

En omdat Liefde de basis is en niet door afhankelijkheid of behoeftigheid in stand gehouden wordt, blijft het hart voor elkaar open. Alle beslissingen worden dan vanuit Liefde genomen. En niet vanuit angst. Waardoor je elkaar echt seksueel vrij kunt laten om elke keuze te maken.

Ook al betekent de keuze dat je elkaar een lange tijd niet kunt gaat zien of een andere seksuele relatie of verbinding wilt aangaan. Je gaat dan uit elkaar of blijft samen vanuit Liefde. Zodat dit vredig en ontspannen aanvoelt. Zonder strijd over wat jij wilt vanuit angst. Want Liefde gaat nooit verloren.

Gerelateerde artikelen

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

Zielsverbinding loslaten is niet mogelijk