Open of polyamoreuze relatie aangaan

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Open of polyamoreuze relatie

Liefde is je natuurlijke staat van zijn. En wanneer je in deze staat van zijn bent, kun je een open of polyamoreuze relatie willen aangaan. De Liefde die je dan in jezelf ervaart is zo groot dat je Liefde kunt ervaren en laten stromen naar meerdere personen.

Waardoor je meerdere (seksuele) liefdesverbindingen aangaat. Het kan zelfs zo zijn dat het geslacht van de ander niet uit maakt. Liefde maakt geen onderscheid.

Zielsverbindingen

Het gaat dan om de ziel van de persoon waartoe jij je (seksueel) aangetrokken voelt en de Liefde naar toe wilt laten stromen. Deze persoon kan ervoor zorgen dat jij uit je comfortzone getrokken wordt.

Want soms is de persoon helemaal niet jouw type qua uiterlijk of gedrag. En soms ook juist wel. Je ervaart dan een enorme herkenning van jezelf. In ieder geval is diegene, zijn of haar ziel, onweerstaanbaar voor je.

Terwijl je deze (seksuele) aantrekkingskracht ook nog eens kunt ervaren bij een ander of zelfs meerdere personen. En dit voelt bijna onmogelijk en is vaak verwarrend. Je probeert het te snappen.

En je kunt er voor weg willen lopen. Maar door je hart te sluiten, sluit je ook je hart voor jezelf. En hierdoor voor de Liefde, omdat jij Liefde bent. Waardoor je veel minder in staat bent om Liefde te ervaren in je leven.

Door Liefde uit te stralen trek je steeds meer Liefde in je leven aan. Maar het vergt moed om je hart zo ver te openen en daadwerkelijk voor Liefde te kiezen.

Want alleen wanneer je in je natuurlijke staat van Liefde bent, sta je open genoeg om Liefde uit te stralen naar alles en iedereen om je heen in alles wat je doet.

En hiervoor dien je (seksueel) open en eerlijk naar jezelf toe te zijn. Want je moet in staat zijn om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen emoties, gevoelens en gedachten.

Standaard ideeën die jaloezie, afhankelijkheid en behoeftigheid veroorzaken zul je moeten loslaten om de ander en jezelf deze (seksuele) vrijheid en het bijbehorende geluk te gunnen.

Open of polyamoreuze relatie

Want dat is waar een open of polyamoreuze relatie om gaat. De ander en jezelf het ultieme (seksuele) geluk gunnen. Niet de ander willen inperken omdat jij jezelf onzeker voelt, je speciaal wilt voelen of de leegte in jezelf wilt opvullen.

Zodat de ander andere (seksuele) liefdesverbindingen kan aangaan en jij kunt vertrouwen op de liefdesverbinding die je met elkaar hebt. Waardoor deze liefdesverbindingen naast elkaar kunnen bestaan.

Gerelateerde artikelen

Liefde heelt alles, omdat alleen je gedachten heling nodig hebben

Seksuele connectie gaat eigenlijk niet over seks

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Seks vanuit Liefde is niet gebonden aan een relatie

Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde