Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde

Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde

Resonerende energie

Resonerende energie op basis van de ziel zorgt voor de aantrekkingskracht. Maar om deze resonerende energie van een ander te kunnen voelen moet je wel in verbinding zijn met je eigen ziel. Je kunt de energie van de ziel pas voelen als je een bepaald bewustzijnsniveau hebt. Waardoor jij jouw ego kan overstijgen.

En dit geldt ook voor de andere ziel ofwel de Liefde van de ander. Zodat de ziel krachtig kan schijnen dwars door het ego heen, omdat er niet mee geïdentificeerd wordt. Zielen kunnen elkaar niet voelen als er nog teveel met het ego geïdentificeerd wordt. Zo weet je wie wel en wie niet in je leven past. Dit is belangrijk omdat je ziel je de weg wijst.

Resonerende energie

Het is het pad van de Liefde. Waardoor je een leven kunt gaan leiden wat bij je past. Ondanks dat je wordt uitgedaagd om met de wisselende energie frequentie van de ander om te gaan. De aantrekkingskracht tussen zielen is er juist om voorbij het ego te kijken. Om te leren liefhebben. Door steeds weer terug te keren naar de Liefde in jezelf.

Zodat je ook Liefde kunt uitstralen naar anderen en je leven liefdevol is. En hiervoor de lessen te leren die je nodig hebt in dit leven om jezelf te helen. Je hart blijft hierdoor steeds open. Waardoor je geen oordeel hebt over het ego van de ander. En gewoon met die ander om kan gaan. Want de kracht van Liefde is in beiden voelbaar aanwezig.

Niemand is zonder ongeheelde wonden en innerlijke pijn. Dus iemand hierop afwijzen is niet nodig. Elke dag 100% liefdevol zijn is praktisch onmogelijk en ook helemaal niet nodig. Dit hoef je niet van jezelf of een ander te verwachten. Het hoort eenmaal bij het menszijn. Inclusief alle emoties van boosheid, verdriet en noem maar op.

Deze emoties horen bij het leven. En blijven ontstaan zolang je de onderliggende wonden niet heelt. Dit is een levenslang proces. Dus weglopen van iemand die resoneert is weglopen voor jezelf. Want de ander laat je een deel van jezelf zien met een reden. Met als doel de Liefde die je bent samen te ervaren. Ongeacht wat je ego ervan vindt.

Weglopen

Weglopen is een reactie vanuit angst. Zodat je niet geconfronteerd wordt met keuzes die niet comfortabel voelen. Of omdat de ander je niet geeft wat je wilt. Een ander kan jou geen pijn doen. Ook de energie van de ander is niet schadelijk voor je. Het raakt alleen jouw eigen pijndelen aan. Omdat die al in jou aanwezig zijn.

Het komt dus niet door de ander zijn of haar energie. Dus hoef jij je ook niet af te sluiten vanuit angst voor die energie of persoon. Want zodra je met elkaar resoneert, is er automatisch aantrekkingskracht en wil je bij elkaar zijn of verbinding maken. Zodat de Liefde kan stromen tussen elkaar. Op wat voor manier dan ook.

Gerelateerde artikelen

Seksuele uitdagingen zijn er om aan te gaan

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Energetische polariteit en aantrekkingskracht